Windows vista in s-video izhod

han

Pripravnik
15. okt 2007
126
0
16
laibach
Na laptop sm si naložil visto in kadar hočem preko s-videa razširiti namizje na projektor se mi enostavno monitor na laptopu ugasne in projektor postane primaren zaslon...tudi ko hočem v nastavitvah določit kateri je primarni in kateri sekundarni in na katerga hočem razširiti namizje se ne zgodi nič, projektor je še vedno primarni, od laptopa pa ne dela....naložil sm si najnovejše gonilnike, ultramon,catalyst center,....vedno je enak problem...
računalnik je centrino 1.7 in kartica je radeon mobility 9700...
zmanjkal mi je idej, tko da če ma kdo kak nasvet ali izkušnjo bi ga prosil za pomoč...
aja pa prej k sm mel xp-je je normalno delalo!!!!

matejdro

HACKER 08
6. jan 2008
2.267
0
36
Poskusi s tipko na tipkovnici (ponavadi je narisan ekran, pritisneš FN+to tipko).

han

Pripravnik
15. okt 2007
126
0
16
laibach
tud to sm že zdavni probu...zgodi se popolnoma isto...na laptopu se ugasne in se prenese na projektor...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik han pravi:
tud to sm že zdavni probu...zgodi se popolnoma isto...na laptopu se ugasne in se prenese na projektor...
Si probal večkrat pritisniti ?

To ponavadi gre po nastavitvah:
- samo laptop
- samo zunanji ekran
- oba
- nazaj na prvo točko

han

Pripravnik
15. okt 2007
126
0
16
laibach
neglede na to kolikokrat pritisnem tipko se zgodi isto...slika se prenese na projektor in nato ob vsakem nadaljnem pritisku blinkne na projektorju...nikakor pa je ne morem vrniti nazaj na laptop, tko da mi preostane edino to da resetiram računalnik...
stvar me zelo nervira, nujno pa potrebujem visto, ker mi nek program ne deluje v xp-ji...očitno bom mogu na drugo particijo inštalirat xp-je in zarad te neumnosti zgubiti 10gb!!!

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
ni problem v visti ampak v nastavitvah grafične kartice. zakaj za vse visto krivite? ste že mal tečni s tem. najprej se prepričaj kdo ti povzroča težave.
rolleyes-1.gif

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
ati catalyst mislim da se imenuje. imaš možnost dual, single, overlay.... nastavi si na dual pa bo delalo. če pa nemoreš to rarest, brez da ti preklopi pa probaj stisnit gumb default v teh nastavitvah. mislim, da je tovarniško nastavljeno na dual.