windows 7 - mnenja

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ma je polno...ne vem a sem enkrat že spisal nekam.

- wireless sync je...ampak kakšen.
bonk.gif
Raje vtaknem direkt v usb, kar pa je češko v teh časih.
- ni teetheringa, samsung telefoni majo vsaj preko kabla
- upload slike na skydrive oz. sam sync s skydrive je krepko omejen (velikost slike), lahko bi ble lepo nastavitve, da uploada polno sliko ko je na wireless priklopljen. Iz HTCja drugače kot z USB kablom ni smiselno dol spravljat.
- napaka glede razpoznavanja številk je ogromna! Slovensk locale pa verjetno daleč stran (jaz ga pa tudi nočem uporabljat)
- univerzaln search...ni ga, knof pa že dolgo tam -> useless
- ...

Drugače pa tukaj recimo: http://answers.microsoft.com/e...f6-71584a9cadd5

Nekaj je res banalnik in hitro rešljivih a pomembnih.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.005
6.174
113
Ok... kako si predstavljaš wireless sync? Kaj bi naj univerzalen search po tvojem iskal ? Pač odpre se bling in preko njega lahko srchas. Nerazpoznavanje številk, tega problema po 7 mescih uporabe nisem niti enkrat zasledil. Skydrive res zmanjša slike (kar je res neumno), ne vem kako je z naprimer dropboxom. Teethering je preko usbja, pri samsungu je neumno do njega prit, pri HTC-ju je Ansar napisal namensko aplikacijo. Nekaj se je govorilo o wireles teetheringom, ki pa še ne vem kako je z tem.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
wireless sync je že, sam pogojev je 10x preveč! Če je že implementiran naj bo on demand ali pa da se synca avtomatsko, ko prideš v domač wlan, katerega imaš shranjenega za sync (pač nekaj več nastavitev).

Univerzaln search bi iskal po vsem materialu na telefonu...če nekaj iščem po telefonu me zanima ta vsebina, potem šele internet ipd.

Nerazpoznavanje številk nisi zasledil, ker imaš verjetno samsunga. http://answers.microsoft.com/e...91-2530285f302f

Wireless teethering omogoča hardwaresko ogromno WP7 telefonov (skoraj vsi) pa niso enostavno vklopili tega, ampak se vsi matrajo po forumih. Podobno je z navigacijo (ja vem da se da samo....cmon
bonk.gif
).

Pa inverted bi rad mel še mail....ta bela je čist prehuda in nekaj nalepšega na WP7 je ravno vse imet črno brez kiča oz. bolečih oči, ko maile gledaš v temi (mam brightness na avtomatsko ampak za vse white je vse preveč).

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.005
6.174
113
Kaj naj rečem. Ni vse idealno. Niti ne more bit, tebe moti eno, druge drugo, tretje tretjo. Jaz niti pod razno nisem poštudiral da bi me motla bela barva za outlookom. Sicer tudi za to obstaja registry tweak.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.005
6.174
113
Potem pa kupiš WM6.5 napravo. Ravno stylusa so se vsi hoteli losat, da lahko delaš brez njega. Torej stylus sploh ni user frendly.

Malecky:
Ravnokar sem svojo Omnio 7 spravil da ima pod settings lepo meni "Internet Connection shering". Torej WiFi teathering dela. Seveda sem moral firmware updejtat, in DiagProvXML poinstalirat. Tako da s tem ne moreš kriviti M$ ampak izdelovalce strojne opreme.

Je pa res da vseh napravah to ne dela, zaradi tega ker določen HW to opcijo enostavno ne podpira. Zato sklepam, da za nalašč niso vklopili to opcijo, ampak pustili uporabniku da si jo sam omogoči, če jo res potrebuje.

Nazadnje urejeno:

acerv771

Zelenc'
28. sep 2008
19
0
1
Hm eno vprašanje za lastnike HTC Trophy. Danes sem opazil da mi pri gumbu išči desno spodaj, ko malo bolj pritisnem, se sliši nekakšen "škripanje" oz. kot da ni dobro zaslon pritrjen. Na preostalih delih se to ne dogaja. Še ima kdo ta problem?

http://www.shrani.si/f/1D/AZ/4kUre57O/trophy.jpg

Telefon ni star niti mesec dni, kupljen pri simobilu. Lahko uveljavljam kakšno garancijo?

Lp

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Tukaj še en lastnik Trophy-a.
Smrdljivi Zune ne morem spravit na računalo.Javi mi ene napake, da ni mogel inštalirat.
Na netu je polno linkov, ki sem jih obdelal pa Zuna še vedno nisem spravfil gor.
Kakšen nasvet?

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Nope....na tri PCje brez problema (Vedno Win7).

Pa kar kupujete zdajle te WP7 cegle. Bo kmalu čist preveč popularno.
cry12bpy.gif

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Imel sem Omnio z WM 6.1 pa mi je bila bomba, laufalo vse živo gor.
Tukaj pa sem kot heavy brainless user.
Bom pa kar lap topa zamenjal, če drugače ne bo šlo
grin1.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Kako se uravnava glasnost zvonjenja, je to možno? Aja, pa na zaslonu mi pri operaterju piše TUSMOBILyyyyyyyy, sicer je res to bolj lepotna napaka ampak če se da odmakniti toliko bolje. Kako je pa z imenikom? Je potrebno vse številke shranjevatis +386, saj ko me kdo kliče, mi napiše le št. ne pa tudi kontakta.

Nazadnje urejeno:

sad

Guru
24. avg 2007
21.191
9.823
113
Za zvonjenje bi moral imeti na strani dva gumba za glasnost.
Glede imenika pa ne vem: sam imam skoraj vse številke poštimane tako kot je treba (+386), mi je pa delalo pravilno tudi pri 041....
Malo pobingaj
grin1.gif
.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Še vedno ko me kdo kliče mi nikakor ne uspe spraviti da bi mi telefon povedal kdo me kliče. Sem pa sinhroniziral vse kontakte na Gmail, Windows Live s predponami +. SMS-e mi izpisuje normalno. Kako pa je s tistimi yyyyyyyy...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
To ne pomaga...

Jaz sem na trophyju mel v štartu ta problem, pa ni blo rešitve, ker Slovenije kot regije ni gor. Dalo se je prek registra popravit, jaz sem pa takrat samo na windows live uvozil še obične cifre (brez 386) zraven pod home dodal potem pa se nisem več ukvarjal. :p

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Hvala za vse nasvete, ne pomaga. Malecky, če imaš vse številke brez +386 ti prikazuje kontakte?
EDIT: res je, brez +386 prikazuje kontakte, ne vem kako to, da sem včeraj imel občutek da je ravno obratno. Je kakšni hitrejši način kot vsakemu kontaktu spreminjati nac.šte.?

Nazadnje urejeno: