Windows 10

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Ali obstaja kakšna opcija, da bi kadar si na spletu preko mobile hotspot na mobilniku minimiziral prenos podatkov. Pac da ni nekih sinhronizacij, analitike in podobnega, samo to kar nujno rabis. Pa ce se da mi ne ponujat nekih kompliciranih firewallov, ker mora to sestra sama nastavit na drugem koncu sveta
smile-1.gif

Frenckie

Pripravnik
20. jun 2011
638
3
18
Meni je vedno pomagal ''Ponovni zagon''. Če sem ga normalno ugasnil in ga nato vključil, pa mi ni naložil posodobitev.

THEDuke

Fizikalc
4. maj 2014
1.215
12
38
Dark Chest of Wonders
Sem probu ze veckrat pa ne zazene. Zdj mi je tist prvi update iz slike zginu. Je Sam se drugi...

Uclanu sm se tud v ono kao za razvijalce da dobis najprej updrejte sam ne gre....

A ko das ponovno zagon cim prides v win zacne nalagat?

Frenckie

Pripravnik
20. jun 2011
638
3
18
Po ponovnem zagonu mi je vedno začelo nalagat.
Samo enkrat sem imel problem, ko en prenosnik ni bil vključen dalj časa in se ni sproti posodabljal. Ko se ga je slučajno prižgalo, se je začel posodabljati na različico 1511 (kar zajetna posodobitev), so bile težave, pa sem moral večkrat narediti Ponovni zagon.
Pri PC-jih in prenosnikih, ki so bili redno v uporabi in so se redno samodejno posodabljali pa pri prehodu na različico 1511 ni bilo težav.

urosvrunc

Pripravnik
20. jun 2012
277
16
18
Kako ugotovim, katero verzijo windows 10 imam nameščeno, malo sem gledal po posodobitvah in nisem našel nič uporabnega....

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Citat:
Uporabnik monaco pravi:
Ali obstaja kakšna opcija, da bi kadar si na spletu preko mobile hotspot na mobilniku minimiziral prenos podatkov. Pac da ni nekih sinhronizacij, analitike in podobnega, samo to kar nujno rabis. Pa ce se da mi ne ponujat nekih kompliciranih firewallov, ker mora to sestra sama nastavit na drugem koncu sveta
smile-1.gif

Ja, zelo enostavno.

Greš pod WiFi in imaš nekje opcijo "set as metered connection". Jaz to uporabljam, kadar sem povezan prek 3G, da kuri res minimalno.

LP,
PIC

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
A je komu slučajno jasno kaj me zafrkavajo W10 in sicer, če v nekem programu shranim fail na namizje ga nato na namizju NI, ko pa grem v raziskovalca pa je ta fail lepo viden na namizju. In nato morem ta fail iz raziskovalca izrezat ter ga kopirat v neko drugo mato in nato zopet kopiraj/izreži in nato prilepit na namizje v kolikor hočem da je tam... hvala

Flikca

Pripravnik
12. mar 2013
307
6
18
Škofja Loka
Imam težave pri nadgradnji iz windows 8 na windows 10. Namesto, da bi se ob zagonu prikazali widowsi se pokaže tole:

Kaj na sedaj naredim?