Who or what the fu*k is savina ataij?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.484
5.685
113
smile-1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
A si ti mal zafrustriran?

ne to si ti ko znaš samo sanjat o velikih joških, do zdaj si pa verjetno mencal samo svoje. Ti ni nič nerodno ko se obnašaš kot najstnik ki prvič vidi joške?

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Mah jebeštrga, ne znam ovinkarit, pol pa kr direkt užgem.
frown-1.gif

Bom skušal korigirat:
smile-1.gif

images2cy.jpg

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
ni masaža. je bolj pačenje... aja misliš masaža ne-prostate. mislim, da vzame na masažo samo ženske.

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Glede na podatke iz Credit checka je imela pred tem podjetji

MOKŠA, OSKRBA TELESA, UMA IN DUHA, SAVINA ATAI RITTER S.P.
SOLAN, IZVIR CELOSTNEGA WELLNESSA, SAVINA ATAI RITTER, S.P.

Zavod je pa odprla letos spomladi...

Nekih hudih zaslužkov nima prikazanih...

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.130
11.220
113
"Free vagina day- HURAY! NAJ lepotni obredi Belih tigric: 1. trening vagine: od vseh delov ženskega telesa Ona potrebuje največ treninga, 2. MOKŠA skrivnostna sestra akupunkture, 3. varuhinja limfa, 4. energetsko čiščenje maternice ...

In masaža jajčk na Vid in Pero šovu Sem malo prejle prišla na Kreto (weekend escape), pa mi ne odpre Voyota - tako da mi boste morali vi povedati kako je bilo."

Tudi sam se se včeraj spraševal, WTF... očitno stavi na AWjanje do oenmoglosti, že oblačenje kot ku.rba style pove dosti o osebi. Očitno pa prikrito prodaja sex in pa hepi življenje. Če komu vsaj malo pomaga, potem pa kr.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.130
11.220
113
zdaj še lahko, cez kako leto ali dve je adijo, pridejo nove fehtarce.

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
EDIT: KSZ

Matr, ampak ste pa res eni rožleti (kekci, če hočete, oboje pisano z malo - ve se, zakaj). Nikol, ampak RES NIKOL vam za nobenega ni prav, sploh če je uspešen/uspešna. Meni osebno tale savina guma tudi ni preveč lajkable, ampak je punca očitno sposobna in se zna tržit. Zame je tud Murko ene vrste car, pa je še zlo daleč od tega, da bi mi bilo všeč njegovo petje (al "petje"). Fant se zna tržit, sicer na mal čuden način, ampak mu nekak uspeva. Pa da ne flancam preveč, očitno je, da je fovšija slovenskih pubecev/ dečv dokaj na visokem nivoju. "Saj bi jaz tud to znal, kar zna on/ona" ... ja, pa dej, če s tolk sposoben. Me spominja na faks. Je en kolega stalno utrujal, da "jest bi tud z lahkoto naredu tale tvoj faks, sam se mi ne da". Pa ja, sevede lahko. Če bi bil zidar in bi ga zidal. Tko bi ga res naredu. Ampak ga ne morš, ker si pretup (ne prelen). Tko je to dons, vsi imamo enake možnosti, samo večina bolj mal poguma. In peščici dejansko uspe, kar pa je za masivo preveč.
Ravno v nedeljo sem na cesti "srečal" rdečega Ferrarija s KR tablico (se je peljal in tudi z lahkoto prehiteval v smeri Nakla). Kaj čem reč, v avtu sem skoraj videl sebe, pa vem, da ga nikoli ne bom imel. Ker zgleda nisem tolk sposoben ... Sem mu (ji?) bil fovš? Ja, mal pa že ...
evil.gif

no, overall, vsi smo samo ljudje, ampak kanček razuma je pa vseen treba imet, ane?

Nazadnje urejeno:

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.209
3.572
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik jure_jankovich pravi:
Ravno v nedeljo sem na cesti "srečal" rdečega ferarija s KR tablico (se je peljal in tudi z lahkoto prehiteval v smeri Nakla)
Sem mislil, da boš tukaj napisal "jaz bi tudi znal tako prehitevat, ampak se mi ne da".

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.130
11.220
113
Men recimo AWjanje ni všeč. Lahko pa dejansko to vsak počn. Gre samo za nivo samopodobe.