EDIT: KSZ
Matr, ampak ste pa res eni rožleti (kekci, če hočete, oboje pisano z malo - ve se, zakaj). Nikol, ampak RES NIKOL vam za nobenega ni prav, sploh če je uspešen/uspešna. Meni osebno tale savina guma tudi ni preveč lajkable, ampak je punca očitno sposobna in se zna tržit. Zame je tud Murko ene vrste car, pa je še zlo daleč od tega, da bi mi bilo všeč njegovo petje (al "petje"). Fant se zna tržit, sicer na mal čuden način, ampak mu nekak uspeva. Pa da ne flancam preveč, očitno je, da je fovšija slovenskih pubecev/ dečv dokaj na visokem nivoju. "Saj bi jaz tud to znal, kar zna on/ona" ... ja, pa dej, če s tolk sposoben. Me spominja na faks. Je en kolega stalno utrujal, da "jest bi tud z lahkoto naredu tale tvoj faks, sam se mi ne da". Pa ja, sevede lahko. Če bi bil zidar in bi ga zidal. Tko bi ga res naredu. Ampak ga ne morš, ker si pretup (ne prelen). Tko je to dons, vsi imamo enake možnosti, samo večina bolj mal poguma. In peščici dejansko uspe, kar pa je za masivo preveč.
Ravno v nedeljo sem na cesti "srečal" rdečega Ferrarija s KR tablico (se je peljal in tudi z lahkoto prehiteval v smeri Nakla). Kaj čem reč, v avtu sem skoraj videl sebe, pa vem, da ga nikoli ne bom imel. Ker zgleda nisem tolk sposoben ... Sem mu (ji?) bil fovš? Ja, mal pa že ...
no, overall, vsi smo samo ljudje, ampak kanček razuma je pa vseen treba imet, ane?