Who or what the fu*k is savina ataij?

blackberry

Pripravnik
29. jul 2008
409
0
16
Ok, kdo je to in zakaj je slavna, pomembna, zvezda?

Wtf?

Očitno moram začeti spremljati 24Kur in podobne rumene strani...

bonk.gif

Black

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
že lani je bila v istem resničnostnem šovu, ona fura neko kitajsko čingčang masažo in jogo obraza in kaj jst vem kaj vse kupujejo te novodobne cosmopolitan češplje...skratka ona je krneki. Ma se pa za grozno pametno. Znana je po tem da je bila zlorabljana v družini in da bivši mož ni ravno lepo ravnal z njo...nekaj takega če se prav spomnim kar mi je povedala ena njena kolegica

blackberry

Pripravnik
29. jul 2008
409
0
16
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
že lani je bila v istem resničnostnem šovu, ona fura neko kitajsko čingčang masažo in jogo obraza in kaj jst vem kaj vse kupujejo te novodobne cosmopolitan češplje...skratka ona je krneki. Ma se pa za grozno pametno. Znana je po tem da je bila zlorabljana v družini in da bivši mož ni ravno lepo ravnal z njo...nekaj takega če se prav spomnim kar mi je povedala ena njena kolegica

Propad civilizacije se bliža
uf-1.gif

Kdo to gleda, posluša, kupuje...

Obrazna joga, neko razgibavanje, super živila, masaže...

bonk.gif

In mi živimo v dobi medicine, znanosti, tehnologije, napredka...

Black

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
jest bom začel tečaje za jogo češplje.

aja pa ta je "znana" že ene par let. če je "znanost" pade pove kako je bila v otroštvu zlorabljena in se takoj pset prodaja.

blackberry

Pripravnik
29. jul 2008
409
0
16
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Škoda, da ne masira prostate.
tongue-1.gif

hysterical-1.gif

Za razliko od ščitnice se to dejansko celo da masirati...

Vendar saj veš, da povprečen slovencelj ne loči ščitnice od prostate, in znanosti ne loči od natega...

Black

blackberry

Pripravnik
29. jul 2008
409
0
16
Za joške pa nisem siguren, če niso malo popravljene s strani medicine in ne čarovnije ali joge...
evil.gif

Lili ima tudi danes dekolte, waw
cool-1.gif

Black

blackberry

Pripravnik
29. jul 2008
409
0
16
Citat:
Uporabnik skala pravi:
jest bom začel tečaje za jogo češplje.

aja pa ta je "znana" že ene par let. če je "znanost" pade pove kako je bila v otroštvu zlorabljena in se takoj pset prodaja.

467716-post_slo.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik IbizaDriver pravi:
Ma pa dobre cice (menda tudi plod masaže).

ima jih tut moja sodelavka, pa vsaka tretja na cesti, res ne vem kaj je tak direndaj okoli enega para kmalu povešenih jošk. Samo podporo odvzameš pa jih ima napol pri popku, do penzije jih bo že čez ramo vrgla

mistique

Guru
16. jun 2009
14.170
1.960
113
Emona / Carnium
No, s takimi izjavami je treba operirati previdno, ker zna biti, da je res in se človek (več kot očitno) s tem še ni soočil. Skratka, ostanimo duhoviti, vendar črni
evil.gif