I
Tele scenarije sem vse nekaj stestiral, stalno nekaj zajebava. Ali pa enem računalniku dela, na drugem pa ne. Če drugega ne, je pa slika v zaostanku.Aja pa z DroidCam in androidnim telefonom gre tudi po kablu USB, vendar je postopek nekoliko bolj kompliciran. Na telefonu je treba v razvijalskih nastavitvah vključi USB Debugging, povezava pa mora biti način za prenos fotografij (Picture mode), ne za prenos datotek (USB transfer). Enostavneje je napravi povezati prek (brez)žičnega omrežja.
Me zanima. A dela na 10-ki?Če slučajno kdo rabi imam doma novo zapakirano (kar nekaj let sicer star model) Logitech Quickcam deluxr for notebooks. PN 960-000044
1,3MP
Dam za kakih 20€ - Ljubljana
Imam tale Quickcam for notebooks. Na zadnjih verzijah win10 nič več ne dela.Če slučajno kdo rabi imam doma novo zapakirano (kar nekaj let sicer star model) Logitech Quickcam deluxr for notebooks. PN 960-000044
1,3MP
Dam za kakih 20€ - Ljubljana
ok, zdej zrihtala tale droidcam. zadeva ni idealna, najboj pa moti slaba slika. Ima droidcam kake omejitve ali je omejujoč dejasvnik telefon. Res od malega telefona je dobro leto star kitajc za 100€. Kamera najbrž ni briljantna...
A res, to pa nisem vedel, hvala.Imam tale Quickcam for notebooks. Na zadnjih verzijah win10 nič več ne dela.
Ti boš operiral koga preko videokonference al kaj za boga delaš, da si kupil tako tehnologijo?Jaz sem naročil tole (ker je bilo edino na zalogi). Upam da bo vredno te cene.
Poglej priponko 33036
Dejstvo je, da gre vedno več stvari na remote, že pred krizo, sedaj pa še toliko bolj, tako da recimo da je to naložba v prihodnost.
Ti boš operiral koga preko videokonference al kaj za boga delaš, da si kupil tako tehnologijo?
Ja, kje so vse 'vojni dobičkarji'! In to 200%, 300%... tam kjer pa je zaloga, so cene tako nabili, da je obup (recimo c930 za 240 eur in podobno)...
Zakaj pa vse to? Slusalke imajo mikrofon in zvocnik. Kamera prav tako.Jaz sem naročil tole (ker je bilo edino na zalogi). Upam da bo vredno te cene.
Poglej priponko 33036
Dejstvo je, da gre vedno več stvari na remote, že pred krizo, sedaj pa še toliko bolj, tako da recimo da je to naložba v prihodnost.