WD TV HD Media Player

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.884
626
113
Meni določenih wmv fajnov noče predvajt?
Pa moti me ker ima zoom samo 2x, kar je preveč. Idealno bi bilo, da bi bil zoom 1,2x 1,4x 1,6x... Ker gledam wide filme na 4:3 TVju in imam res velike črne pasove zgoraj in spodaj.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
ksz

Meni pa zadnje čase v določenih dvd-jih ne najde slo podnapisov. Niti izbrati jih ne gre, kot da jih sploh ni.
crazy1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
nisi mogu en teden prej povedat
evil.gif

si že kaj bral o tem, kake so izkušnje uporabnikov?
po opisu je res huda zver za zlo mal dnarja
shocked-1.gif

DeeKay

Pripravnik
20. dec 2007
90
0
6
Gornja Radgona
Jaz bi pa rabil pomoč pri WD HD priključitvi optičnega izhoda. Ker žal nimam ustreznega receiverja, da bi lahko optični izhod iz WD HD priključil direktno na receiver, sem kupil to:

ODT (Toslink)/digitalni koaksialni (Cinch) pretvornik

Zadevo sem priključil tako, da sem optični izhod povezal z vhodom na pretvorniku, izhod na pretvorniku pa sem povezal z AUX vhodom na radijskem stolpu. Torej:

WD HD optical out --> optični kabel --> PRETVORNIK --> cinch kabel --> radijski stolp AUX in

Prav tako pa imam povezano:

WD HD HDMI --> hdmi kabel --> TV

Žal pa zadeva ne dela. Pri filmih, ki pošiljajo zvok na Digital out, vidim sliko, zvoka pa še vedno ni.

Kaj delam narobe oz. kaj še rabim, da bom končno slišal zvok?
confused-1.gif

Pri ostalih filmih slišim zvok preko HDMI in delajo brez problemov.

Goran_r

Pripravnik
18. okt 2007
165
0
16
Citat:
Uporabnik DeeKay pravi:
Jaz bi pa rabil pomoč pri WD HD priključitvi optičnega izhoda. Ker žal nimam ustreznega receiverja, da bi lahko optični izhod iz WD HD priključil direktno na receiver, sem kupil to:

ODT (Toslink)/digitalni koaksialni (Cinch) pretvornik

Zadevo sem priključil tako, da sem optični izhod povezal z vhodom na pretvorniku, izhod na pretvorniku pa sem povezal z AUX vhodom na radijskem stolpu. Torej:

WD HD optical out --> optični kabel --> PRETVORNIK --> cinch kabel --> radijski stolp AUX in

Prav tako pa imam povezano:

WD HD HDMI --> hdmi kabel --> TV

Žal pa zadeva ne dela. Pri filmih, ki pošiljajo zvok na Digital out, vidim sliko, zvoka pa še vedno ni.

Kaj delam narobe oz. kaj še rabim, da bom končno slišal zvok?
confused-1.gif

Pri ostalih filmih slišim zvok preko HDMI in delajo brez problemov.

Zvok ti ne more delati. Tisti pretvornik je pretvornik digitalnega signala iz optike v koaksialnega, tvoj ojačevalec (AUX IN) pa pričakuje analogni signal.

DeeKay

Pripravnik
20. dec 2007
90
0
6
Gornja Radgona
Kako pa naj potem rešim problem z zvokom(razen z nakupom receiverja za 300 € :))? Je kakšen drug način, da bi končno slišal zvok, poslan preko optičnega izhoda?

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
smo že v tej temi govorili o tem

pretvori film iz DTS v stereo ali kaj podobnega in preko chinch kablov na reciver...če ti pa reciver sprejme AC3 signal...pa pretvori iz DTS v AC3

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
receiver z optiko dobiš tut že cenej, pa še mal po bolhi poglej pa bo:)
jst bi rajš receiver zamenjal kot pa filme pretvarjal.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Najbrž misliš FW_1_01_02? Ta FW je zunaj že lep čas. Jaz sem ga naložil takoj ob nakupu, tako da ne morem rečt kaj je boljše.

Zdaj je pa res nekaj novega
smile-1.gif

Version 1.02.07 Now Available!

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.409
2.418
113
Jaz takšno sranje ki ne podpira ščž TAKOJ prodam. In to leta 2009? A smo res afrika? Se vidi da smo balkan še vedno [censored] od ovce in nam prodajajo polizdelke...

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Jaz takšno sranje ki ne podpira ščž TAKOJ prodam. In to leta 2009? A smo res afrika? Se vidi da smo balkan še vedno [censored] od ovce in nam prodajajo polizdelke...

sej delajo šumniki, kaj pizdiš