WD TV HD Media Player

koper

Zelenc'
14. mar 2009
3
0
1
Prosim za pomoč. Odločil sem se in kupil to zadevico WD TV HD Media Player. Zraven sem bil primoran dokupiti še zunanji disc WD 300GB, tako da bi si doma uredil malo knjižnico filmov na enem mestu. Predvsem sem se odločil za nakup ob prepričanju, da se s to zadevico da enostavno upravjlat. Takoj. ko sem opremo sestavil, so se začele težave. Na disc sem naložil dvd film, katerega mi je player predvajal, ampak podnapisev ni od nikoder, drugi problrm pa nastane, ko sem iz neta snel film, kateri je že prirejen za gledanje na WD TV HD playerju ( MKV format 6,5 gb velik format ), pa le tega ne morem naložiti na zunanji disc, ker mi javlja, da je disc poln. V resnici je disc prazen ima še 280GB prostora.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.884
626
113
Disk moraš formatirat v NTFS, da boš lahko dajal gor tako velike fajle.

koper

Zelenc'
14. mar 2009
3
0
1
Hvala, zadeva urejena. Noložil sem filme, kareri so prirejeni za WD TV HD Media Player in spet naletel na težavo. Vsem piše, da so podnaslovljeni s podnapisi, a podnapisov ni nikjer. Slika je OK, podnapisov nikjer, celo na dveh filmih ni niti zvoka. Ko sem predvajal filme na računalniku dela vse OK. Po teh težavah sodeč sem že začel razmišljati, da sem kupil mačka v žaklju.

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
hmmm klikni knof options..in izberi drugo ikono...potem OK tako delajo men vsi podnapisi.

glede zvoka..če ti nič ne izpiše naj bi delalo....v najslabšem primeru ti napiše Audio (Digital) kar pomeni da preko optike spusti skozi ( nezna dekodirat na stereo ali pa ac3) zdej jest mam zunanji sourround DTS dekoder tako da mi dela vsež

zaenkrat ga ni filma ki mi ga nebi predvajalo...vse divx, hddvd, bluray...vsi ripi ipd...vse dela

povej kakšno imaš konfiguracijo pa bomo probal kej pomagat.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
ej, kaj pa tak gre? namesto direkt opticni na reciver, prek hdmi do tvja, iz tvja prek opticnega v reciver? pass through varjanta

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
Citat:
Uporabnik alexx_ pravi:
ej, kaj pa tak gre? namesto direkt opticni na reciver, prek hdmi do tvja, iz tvja prek opticnega v reciver? pass through varjanta

ko sva se preko PMjev pogovarjala...točno tako sem imel jest najprej zvezano, na ta način meni ni skos spustilo DTSa in sem mislil da pač nimam DTS dekoderja v surround sistemu...
zdej ko mam direktno iz WDja v surround mi špila vse B.P.

zlgavnem men je TV zaustavil signal (DTS) in basta....

Nazadnje urejeno:

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
no, pol sem prav razumel tiste PM
grin1.gif

(si malo zmedeno pisal, al pa jaz povrsno bral
redface-1.gif
)

a lahko wd prisilis, da zvocni signal vedno posilja samo skozi opticni izhod?

Nazadnje urejeno:

koper

Zelenc'
14. mar 2009
3
0
1
Prosim, za pomoč. Že nekaj dni se ukvarjams programom MKW Audio Converter, pa nič. Imam kar nekaj filmov, ki so v DTS formatu, pa bi jim želel spremeniti audio DTS v AC3, tako da bi jih s predvajalnikom lahko predvajal. V program vnašam vse mogoče file...pa mi vedno javi MKV INFO File not found: " C./ WINDOWS/mkvinfo.exe" Zasledil, sem v forumu, da je to enostavno, pa bi vas lepo prosil, v kolikor je mogoče, da mi nekdo bolj po domeče pove, kaj mi je potrebno storiti... Kaj vstavim v BROWSE... itd. Res, da je slikovno prikazano, pa mi ne uspeva. Optični kabel ne pride v poštev, predvajlnik imam povezan z HDMI-jem.

Anubis

Fizikalc
4. nov 2007
523
108
43
ksz

Je že kdo poskusil povezati WD player z računalnikom s takšnim kablom:

KLIK

Namreč, računalnik (in na njem zunanji disk) imam tako blizu playerja, da bi s tem rešil vsega kopiranja ...

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.884
626
113
Najbrž misliš FW_1_01_02? Ta FW je zunaj že lep čas. Jaz sem ga naložil takoj ob nakupu, tako da ne morem rečt kaj je boljše.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Najbrž misliš FW_1_01_02? Ta FW je zunaj že lep čas. Jaz sem ga naložil takoj ob nakupu, tako da ne morem rečt kaj je boljše.

Potem se pa opravičujem. Sem mislil, da je novo.
frown-1.gif

chlovecek

Pripravnik
21. jul 2007
95
0
6
po moje z WD TV playerjem (ki praktično isto stane) dobiš precej več. ok res da tam rabiš še en zunanji disk pa vseeno...podatkov o tem kaj vse podpira pa tud ni in lahko samo ugibaš česa vsega ti ne bo predvajalo
wink-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ksz:

uporabniki WD-ja kak ste zadovoljni z njem? Kaj vas moti?
Ali se pri vob fajlih vidi DVD meni in če pri vob fajlih delajo šumniki?
Ali dela povezava: Slika preko činča, zvok preko optike na receiver?

Mal razmišljamo, če bi ga kolegu kupli za rojstni dan, pa ne bi blo fajn, da kupmo neki kar bo pol s kislim obrazom uporabljal.

chlovecek

Pripravnik
21. jul 2007
95
0
6
jaz sem zadovoljen in me pr moju uporabi nič ne moti.
sam gledam DVDje preko image datoteke in šumniki v podnapisih delajo normalno, podpore za DVD meni pa še zaenkrat ni - mogoče bo prišla z novim firmwareom (samo vprašanje kdaj bo to
wink-1.gif
)

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ma sej za meni itak ni panike, sam tolk, da vem al je al ni.
šumniki so bl pomembni:) No če so, pol pa tak cool:)
hvala!