Ok, sicer se me osebno nič ne tiče, ampak včeraj, ko sem zadevo imel v rokah (hvala matej_m), sem bil nad napravo enostavno navdušen. Ne vidim prav nobenega razloga (razen experimentalnega), da bi šel menjavat osnovni shell. Ta, ki je naložen je čisto fansi špensi z vsemi dodatnimi aplikacijami, ki so so še nekako zanimive za PNA. Če pa si želiš na napravo dodat kaj drugega, imaš pa itak enostaven dostop do flasha ali SD, direktno preko raziskovalca. Tudi izbira med potencialno večih različnih naloženih navigacij se izvede manj kot v 5 sekundah (preko NAV PATH) in to je res banalna stvar in ne vidim nobene potrebe po dodatnih ikonah.
Konec koncev je šaranje po flashu vedno malenkost riskantno (tudi za naprednejše uporabnike) zato lahko precej več izgubiš kot pa pridobiš, spoh v tem primeru, ko gre za novo zadevo na trgu.
Konec koncev je šaranje po flashu vedno malenkost riskantno (tudi za naprednejše uporabnike) zato lahko precej več izgubiš kot pa pridobiš, spoh v tem primeru, ko gre za novo zadevo na trgu.