Wayteq x950 vs Wayteq x960bt

MaliRevez

Pripravnik
14. avg 2007
116
20
18
Gorenjska
Citat:
Uporabnik Slevin pravi:
Ena hitra analiza teh dveh napravah, zaslon, baterija, odzivnost...itd...

Kle je najhitrejša
hysterical-1.gif

https://www.alter.si/tabla/show...e=0&fpart=1

Slevin

Pripravnik
11. nov 2011
65
0
6
Kranj
Sem skoraj celo temo prebral tmle pa je res veliko uporabnih informacij, sem pa mislil tko na hitro naštet prednosti in slabosti, glede na to da sta po mojem mnenji napravi isti da je samo razlika v bt pri x960 in bi mogoče kdo povedal kolko je to uporabno, je enostavno za uporabo..itd.

bocco

Pripravnik
17. feb 2011
157
0
16
Razlika ni samo BT. X960BT ima še FM oddajnik s katerim lahko predvajaš mp3 iz navigacije direktno preko radijske frekvence na avtoradio - obenem pa tudi navigiranje preko avtoradia.
X960BT ima še DUN funkcijo, s katero lahko preko Bluetooth telefona brskaš po internetu - preko DUN lahko preneseš tudi prometne informacije (npr. v Nemčiji).
Vsebino telefonskega imenika si preko BT preneseš na navigacijo - ko zazvoni telefon, ti na navigaciji pokaže ime iz imenika. Ravno tako lahko kličeš neposredno iz imenika navigacije.
Tako da razlike je le malce več kot zgolj in samo BT funkcija
wink-1.gif

Uporabnost? Če se ti vse našteto zdi uporabno - potem vsekakor je. Veliko ljudi uporablja navigacijo zgolj in samo za navigiranje - če pa si želiš večjo mobilnost v avtomobilu in na poti z uporabo naštetih funkcij - potem naj ti ne bo žal nekaj € več - poštnina je tako gratis
smile-1.gif