WayteQ (WinCE) naprave - mnenja, izkušnje in pomoč

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Imam problem ki ga ne znam rešit pa zato rabim malo pomoči.
Sem imel na x960bt naložen igo2 in je deloval...potem sem kupil novo spominsko kartico (16giga class 10) in nanjo skopiral igo2 in to direktno iz kartice na kartico......problem je ta, da v drugi navigaciji x990 deluje normalno igo iz mojega 960...ampak kopija na novi kartici v mojem 960 pa ne dela. Sem poskusil tudi formatirat kartico pa na novo naložit in ne gre...največ kar je, da se navigaacija naloži do en četrt in potem napiše da je error.
Kaj mi je za naredit?

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
stara kartica iz 960 kjer je delala ,dela tudi v 990 brez nobenih problem in z vsemi nastavitvami kot so bile prej na 960.
Novo kartico pa ne morem probat ker zdaj nimam 990-ke pri sebi.
Je mogoče prišlo do napake med kopiranjem iz kartice na kartico?
Imaš pri roki mogoče samo program da bi si ga prekopiral na pc pa potem na kartico (zemljevide imam)?

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
sem brisal pa ne gre....ampak pc pa bere kartico brez težav.
Da se ni kaj navigaciji zmešalo....kako bi ji naredil en hard reset?

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
zdaj sem dal kartico formatirat na dolgo...pa bom naložil na novo primota gor....je še za počakat

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Ko zaženeš primo in ko ti javi ta error imaš slučajno wayteqa priklopljenega na Pc?
Priklopi wayteq na PC in preveri na disku naprave, če imaš tam slučajno mapo Save, če je jo pobriši, pobriši tudi tisto mapo Save, ki jo imaš na SD v mapi Primo.

Ko zaženeš primo naprava ne sme biti priklopljena na Pc.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
ok...zdaj naj bi delalao....sem dal še kartico noter ter sem držal tisto tipkico za reset naprave enih 10sekund...zdaj dela...nastavite so narejene.
samo POI ni noter...tako da moram še enkrat dodat

Drugače pa hvala lepa za pomoč :D

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Važno, da si porihtal
smile-1.gif

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
sem sem...samo poi nimam...sem mislil da so pa jih ni.

Imaš kaj na zalogi?

Sem pogledal na poi plaza pa vidim da morem vsako posebej pobirat...ali pa ne vem kako se vzame vse za celo državo ozirama kar za evropo.

RaW

Pripravnik
17. mar 2008
35
0
6
Obala
Ojla, če niso vsi GPS guruji na morju bi prosil za pomoč pri inštalaciji IGO, Sygic in TomTom na Wayteq X960BT.

aplauz.gif

Thnx a lot

LP
raw

Nazadnje urejeno:

MareRR

Zelenc'
7. maj 2012
3
0
1
Zdravo, na poti v Brno je moj 960BT nehal delati, pojavile so se navpicne crte! Reset naprave ne pomaga.....brez zunanjega napajanja je naprava mrtva! Vprasanje je ali je fuc baterija, ali je naprava za v kanto?

Hvala za pomoc!

RaGlaSi

Pripravnik
15. sep 2007
50
2
8
Obišči stran
Verjetno je težava samo v napajalniku.
Tudi če je napaka v napravi predvidevam, da je naprava še v garanciji saj imajo WayteQ naprave 24 mesečno garancijo.
Na spletni strani WayteQ.si najdete kontaktne podatke kamor lahko pošljete napravo v pregled.

vajtekxtab

Zelenc'
26. avg 2013
4
0
1
Trebam pomoæ oko instalacije IGO 8.3 ili Primo na x960BT. Da li ima netko gotovi postupak instalacije na sd karticu i prilagođeni sys.txt za taj uređaj. Nekoliko puta sam probao sa PRIMO2 koji imam ali se zablokira nakon izbora jezika

Hvala unaprijed