Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Počasi se približujem blagajni
Me zanima če ima kdo tisti senčnik, oziroma je uporaben?
Kaj pa ta antena za TMC, je smiselna, oziroma mi bo prav prišla pri nas? Potrebna kaka naročnina itd...
Imam že naročeno. 960BT model z TMC anteno. Dobil email da gre danes na pošto, jutri dobim.
Še tule bi se zahvalil Janchu za navodila v naprej kako pripravit Primo 1.2 in pa TMC anteno da deluje na teh napravah.
Komaj čakam da dobim. Do sedaj sem uporabljal China GPS iz DX, ki mi je več let odlično služil. Na žalost pa z novimi verzijami pada tudi hitrost delovanja in računanja poti. Čaz za zamenjavo!
@Kaiser
Senčnik je kul, se ti ga splača vzet, TMC pa deluje brez da posegaš v denarnico..
Edino kar mi ne gre v glavo, je recimo cena za 10g plastike (senčnik) - 9,20 eur. Sicer seveda ne mislim, da je drag, je pa zanimivo in premo sorazmerno nelogično, da so vsi ostali dodatki za napravo cenejši, četudi gre za višje tehnološke presežke -baterija, polnilci itd..
Prijetno presenečen nad podatkom o 4 GB! Vendar dokler ne preverim osebno, ne popravljam podatka... Hvala za obvestilo.
Kar se tiče cene senčnika - se strinjam. Ko sem objavil WayteQ asortiman v mojatrgovinica.si sem mislil, da sem se zmotil pri ceni baterije in senčnika - da sem jih pomešal
Osebno uporabljam senčnik - na močnem soncu je boljše. Sicer je malce hecen videz - kot bi imela navigacija baseball kapo.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.