Citat:
Uporabnik oriolus pravi:
@jest5: in na osnovi znanja te tvoje kolegice lahko oceniš kompleten program?
No ja, no...
Kakorkoli vzameš - točke na maturi so odločilne za nadaljevanje študija na želeni fakulteti
Citat:
Uporabnik oriolus pravi:
No ja, no...
Citat:
Uporabnik Pakul pravi:
A to je slabost??Edino pravilno, mladina se danes ne zna obnašati, noenega spoštovanja do starejših niti med seboj. Tako da take metode povsem zagovarjam.
Resno me zanima, kaj je slabega v bilo kateri metodi, če v šoli zatirajo grdo govorenje? Si verjetno srednješolec in je ful kuL, če rečez [cenzura] spet sem šut dobil?
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Blackjack, prosim, elaboriraj. Zanimajo me mnenja zagovornikov, kot tudi nasprotnikov.
Naceloma imas prav (da je zivljenje zajebano in dostikrat nepravicno je tudi po moje treba mularijo navadit dovolj zgodaj), ampak tale primer sepa. Se vec, ocitno je, da so krivi osebki in ne sola. Ker tudi kot gimnazijski maturant lahko kar lepo vozis skozi zivljenje.Citat:
Uporabnik tony pravi:
Poznam družino z visoko izobraženimi starši, ki so svoje otroke vpisali v WSŠ, ker so alter in super ambiciozni. Nihče nikoli ni naredil niti enega letnika na faksu. Danes z gimnazijsko izobrazbo živijo od zraka in socialne podpore.
.
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik oriolus pravi:
No ja, no...
Kakorkoli vzameš - točke na maturi so odločilne za nadaljevanje študija na želeni fakulteti
Vprašanje, kaj je bolj koristno. Se "nekaj zares naučiti" in čakati na zavodu z diplomo, ali pa znati pridelati in speči kruh. Biti priden, ali pa imeti veliko prijateljev in zvez. Poslušati pričakovanja šefa, ali pa s prijatelji odpreti svoje podjetje.Citat:
Uporabnik tony pravi:
Menim, da je hudič, če "sončkom" (nekje sem pobral, da otrokom dajo "indijanska" imena, a to drži?) šele na faksu pri 20ih enkrat nekdo naravnost pove, da se bo pa treba enkrat nekaj zares naučiti, če ne bo dobil vsega kar bo hotel (torej štemplja v indeks). In še slabše bo, ko mu bo enkrat šef na šihtu razložil, da pričakuje od njegovega dela rezultate.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Naceloma imas prav (da je zivljenje zajebano in dostikrat nepravicno je tudi po moje treba mularijo navadit dovolj zgodaj), ampak tale primer sepa. Se vec, ocitno je, da so krivi osebki in ne sola. Ker tudi kot gimnazijski maturant lahko kar lepo vozis skozi zivljenje.Citat:
Uporabnik tony pravi:
Poznam družino z visoko izobraženimi starši, ki so svoje otroke vpisali v WSŠ, ker so alter in super ambiciozni. Nihče nikoli ni naredil niti enega letnika na faksu. Danes z gimnazijsko izobrazbo živijo od zraka in socialne podpore.
.
Citat:
Tnx.
Sem ravnokar dobil info (zaposlene na šoli) in smo se že prijavili na informativno predavanje, ki mu sledi proces spoznavanja itd.
Zelo dobro imajo predstavljen učni načrt posameznih predmetov.
Lepo napisano in 100% držiCitat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Konec koncev je po moje pomemdbnih le par stvari:
- da ima otrok delovne navade
- da se vzpodbuja kreatovno razmišljanje in logika
- da se vzpodbuja radovednost (posledica je razgledanost)
- da se ga nauči, da je treba stvari, ki niso zakonite in moralne, jasno in glasno označit kot take (drugače se začne pri toleriranju plonkanja, konča pa pri spodbujanju tajkunskega kapitalizma)
- in da se dovolj zgodaj nauči, da je življenje včasih tudi zajebano in nepravično.
Vse ostalo pride kot posledica zgoraj naštetega.
Citat:
Po tistem, kar sem sam prebral in vedel do sedaj, sem enakega mnenja (da RKC nima veze). Sem pa od znancev (prevečkrat) slišal drugače.
Saj, ko bo čas, bomo šli na informativni dan oz. dan odprtih vrat.
Citat:
Blackjack, prosim, elaboriraj. Zanimajo me mnenja zagovornikov, kot tudi nasprotnikov.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Konec koncev je po moje pomemdbnih le par stvari:
- da ima otrok delovne navade
- da se vzpodbuja kreatovno razmišljanje in logika
- da se vzpodbuja radovednost (posledica je razgledanost)
- da se ga nauči, da je treba stvari, ki niso zakonite in moralne, jasno in glasno označit kot take (drugače se začne pri toleriranju plonkanja, konča pa pri spodbujanju tajkunskega kapitalizma)
- in da se dovolj zgodaj nauči, da je življenje včasih tudi zajebano in nepravično.
Vse ostalo pride kot posledica zgoraj naštetega.