vzemtnica

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kaj uporabljate in kaj priporočate. sem ljubitelj bolj trdega ležišča. uporabljal sem jogi, sedaj ej čas za menjavo, pa ne vem kaj.

doremo ne bi, ne vem zakaja

neke lienal snela pa to..mi tudi ne diši

poznam še ene avstrijske..iz kranja, planika..k so zrolani, pa se napihnejo.. ne vem kako se obense

še kak info bi bil super..pa čez 600 po kosu ne bi šel

plexix

Fizikalc
10. sep 2007
914
154
43
Midva sva pred cca 2 leti vzela Hitex, mislim da model Merkur, prav tako vzglavnike. Od takrat dalje ne vem več, kaj pomeni neprespana noč, tudi žena.

Zraven vzela tudi letve, mislim da je skupaj prišlo 2x 200x80 vzmetnice + letve + 2x vzglavnik okrog 1000 EUR (prej malo manj kot več).

Lp,

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
modi..če tole od gatoviæa spam...vas prosim, glede na to, da sem obljubil, da bom priden..in d aje tole non-cvek tema, da mu podelite eno ban za opomin..karšen koli..lahko 7200
smile-1.gif

hvala. tako podjebavanje in ubijanej kvalitete foruma sovražim

gato..teb bi pa neki napisal, pa ti ne bom..ker sem nekje obljubil, da ne bom več trzal na 'krompirjev' um. ipak si tiu dal inštrukcije v to skoz..in si..kapo di banda..

Ira

Pripravnik
30. jul 2010
112
0
16
@softi: to napihljivo zadevsno, ce se ne motim, imamo pri nas na 2 posteljah, nihce ni zadovoljen. Lezisce je pretrdo, mati se zbuja vsa polomljena, zelo slabo spi. Kar v zadnjem casu govorim s folkom, ki kupuje, se odlocajo ali za spominsko peno ali vodno posteljo ...

as21

Pripravnik
18. dec 2007
787
21
18
Ko sem kupoval nov jogi, sem skoraj diplomiral, ker izbire je ogromno. Na koncu sem se odloču za naravni lateks (7 conski) pri tapetništvu eržen v škofji loki in po pol leta sem maksimalno zadovoljen. Cena za 140x200 je bila 400 eur, tako da je tud v primerjavi z raznimi dollarji, dormeoti itd. ugodno. Dela pa po naročilu, tako da se lahko z njim vse zmeniš, od debeline, prevleke, trdote,...

edini minus je da če se ti mudi ne pride v poštev, ker je pa treba kar čakat. v mojem primeru je blo več kot en mesec.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.233
7.039
113
Kupuješ tisto, kar tebi paše, ali tisto, kar bo najboljše za telo ?

Če slednje, potem je odgovor dokaj jasen
smile-1.gif

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.238
54
48
midva mava od slovenske postelje, 180x200, na eni strani je mehka verzija na moji pa najtrša... sva zadovoljna..

Supergirl

Pripravnik
1. feb 2008
321
0
16
Hojla!

Tudi pri nas doma smo v fazi menjave vzmetnice. Nekako sem bila ves čas odločena, da bo naslednja vzmetnica Dormeova, vendar od danes naprej nisem več najbolj prepričana... Bila sem namreč v Jysku in malo testirala različne vrste vzmetnic, ki jih imajo v ponudbi in mi je Dormeo sistem iz pene najmanj sedla. Tak čuden občutek je bil ležati na njej...
Sta me pa starša navduševala nad sistemom letaku str. 6-7 je slika prereza), z žepkastimi vzmetmi, saj jo sama imata že vrsto let in glede na to, da ima oče težave s hrbtenico in težko najde primerno ležišče zase, mu ta sistem presenetljivo zelo odgovarja. Moja dva sta jih sicer kupila pred nekje 10. leti, ampak sta ravno danes rekla, da bodo naslednje spet po tem sistemu.
Ima kdo od vas ta sistem vzmetnice in kako je zadovoljen?

Lep pozdrav, pa
roza.gif
!