Vzdušje v službi

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
KSZ.

Ko sem delal kot krupe je blo sanjsko, ob 20 na šiht, ob 3 domov, ob 10 sem že bil na kofetu in sem imel 10ur cajta.
Mi je blo prav vseeno ali delam ali ne, sodelavci daleč najjači, hodili na pire po šihtu v sosednji kazino
smile-1.gif
V letu in pol
nisem slišal ene slabe besede. Delalo 80% moških, 20% žensk, en šef, 3 vodje, brez kregarij.

Krupe na ladji; zelo podobno ampak bolj strogo kaj se samega dela tiče.

Nato posel doma; kot povsod si kot ožji žlahtnik jebena stranka, tasedmi ki nima veze s taboi zlomi lopato pa si ti kriv,
ker si glih pri roki "za nadret" in ker nemoreš dat odpovedi.
rolleyes-1.gif
Je pa priročno če si hitrej jeze in grobih besed,
ker lahko direktorja pošleš v p*čkomaterno pa mašše ju3 sigurno službo
smile-1.gif

Zdaj mam še 2nd job; no kako hudo mi je lahko če ob 3.30 visim na alterju
smile-1.gif
Brez pripomb, sodelavce vidim 15min ko pridem in 15min
ko grem... Taman šiht da dokončam faks
smile-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
LOL, nekoč en direktor ni našel power tipke na računalniku... Login je blo nemogoče razložiti mu zakaj mora tipkat... No sej je vsaj tajnica njegova znala marsikaj....

Ravno v prejšnji firmi mnogim "program ni delal" ker pač ni bilo ikone na namizju ker so jo pomotoma izbrisali. Seveda je kriv pa sistemc
smile-1.gif

Sedaj, sem spet v normalnem kolektivu, na izi, nihče ne skače po glavi, sicer se nabere dela, ampak se da usest pa podelat do konca, vmes spit kofe, na konc pa tud kak pir. Predvsem ni egotriperjev, sej problemi so, ampak se da pomenit normalno.

Splash

Fizikalc
1. sep 2007
446
49
28
43
Trenutno so me premestili na drug oddelek. Kjer sem edini moški med 7 sodelavki.
Uzdušje je kar uredu, jaz sem prevzel vlogo amortizerja-ketari mortizira dogodke, prepreke med ženskami. Pravijo, da ko jaz pridem bo sigurno vse uredu, ker znam njihove prerepetije odlično spraviti supaj-da se one razumejo med samo.

Za konec pa samo upam, da mi bodo vse dale za seksat. (my small revard)

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Pri meni tudi večinoma ženski kolektiv
tongue-1.gif

Sama jebancija, taka in drugačna
evil.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Na prejšnjem šihtu je imela ena prifuknjenga froca..... zdaj vem vse od avtivizma. Pol šihta samo predavanja od froca v pm.

Sem že jaz mislil imet predavanje od Evgenikov
bonk.gif

Seba81

Majstr
25. avg 2009
2.052
120
63
Doma
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Na prejšnjem šihtu je imela ena prifuknjenga froca..... zdaj vem vse od avtivizma. Pol šihta samo predavanja od froca v pm.

bonk.gif

Močno upam, da neboš imel ti kdaj "prifuknjenga froca"
stupid-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik seba81 pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:

bonk.gif

Močno upam, da neboš imel ti kdaj "prifuknjenga froca"
stupid-1.gif

Jaz tudi, samo ne bom 15 ljudi obremenjeval z njim vsak dan.
bonk.gif

Šiht je bil že tako stresen, potem pa še tele zadeve
rolleyes-1.gif

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Pri nas je vredu vzdušje. Ko se hecamo se hecamo, ko se kregamo, se kregamo, ko pa delamo pa delamo. Imamo šefa, ki se spozna na zadeve, ki jih mi delamo. Šef je pač vedno bolj za hece in marsikdaj se zgodi, ko pride delat kakšen študent, da pride iz šefove pisarne ven čist presran, ker ga ne pozna
smile-1.gif
. Ker imamo takšno delo, da te kdaj kakšna stvar je*e, se zgodi, da mal kleješ, pa še kdaj po mizi užgeš, se kaj hitro uglasi šef, pa te pošlje na cigaret ali kavo.
V pisarni se razumemo vredu. Imamo pa enega genija, ki je po nazivu magister. Model ti zna vse povedati, narediti pa čisto nič. Ko sem jaz nadomeščal šefa, sem enemu na sestanku naročil, ti namesti windowse 2008 na en nov strežnik, zato je predviden čas 3 ure. Pa se ta magister oglasi, pa reče, da jaz to v eni uri naložim. No potem pa to ti nared. In ti v 2 dneh ni sposoben namestit windowsev, ker ne zazna diska
smile-1.gif
. In potem ti vedno soli pamet. On tam izgublja živce, mi se pa zafrkavamo.