Vzdušje v službi

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
S temi, ki smo skupaj v sobi se super razumemo. Kar se celotnega oddelka tiče je ok, z izjemo dveh cvetk...ampak na splošno je kar v redu. Šefinja je pa tudi v redu, se ne vtika v posameznika, če dela dobro in mu ne mori...no sem pa tja sicer mal po šefovsko popametuje in ma svoje fore...ampak overall se ni za pritožvat
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Švoh, zahrbtnost, itd. in zanimivo, da ne od žensk.
grims-1.gif

Ampak ni več moj problem.
cheer.gif

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
eh, se babe imajo pa povsod take probleme.

v službah, s sosedi, s sošolkami, s prijateljicami,... to je kt ena serijska napaka pri njih.
confused-1.gif

Pri nas je 80% bab. Od 7-9h so najboljše kolegice, ko se pa ob desetih dela razpored za nov teden, si pa raje ušesa pokrijem ...

Mamo še par takih, ki so si praktično sosede. A veš kaj je ona Malekova zanč rekla, ko je Rudi pripelo novo kio domu?? Mrš u pm.

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
No, tu smo mi posebnost. Vodje so cuker, problematični pa so tisti, ki to popuščanje vodij izkoriščajo in potem strelajo s pogledi, ko jim kako rečeš. Ko pa pride obisk iz uprave, pa so vsi totalni ritolizniki.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik pikapoka pravi:
S temi, ki smo skupaj v sobi se super razumemo. Kar se celotnega oddelka tiče je ok, z izjemo dveh cvetk...ampak na splošno je kar v redu. Šefinja je pa tudi v redu, se ne vtika v posameznika, če dela dobro in mu ne mori...no sem pa tja sicer mal po šefovsko popametuje in ma svoje fore...ampak overall se ni za pritožvat
smile-1.gif

nekaj podobnega pri nas, s tem da imamo eno cvetko. Šefinja mi je pa zakon
cheer.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
ja pa kva še..vi šefiči tamle dol ste sami šupki
tongue-1.gif

a M? ja v redu zame, ti bi pa verjetno dobil pivo, če bi šla še kaj tja
wink-1.gif

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
41
Nekje v naši ljubi kokoški
Pri nas zelo dobri odnosi razen res redkih izjem, ki imajo stare zamere (nekateri skupaj delajo že 30 let), pa še to jih ostale legende hitro zrajtajo. In tu pa tam kdo doživi manjši živčni zlom in je kakšen dan tečen hehe.
grin1.gif

B81

22. jul 2007
37.723
10.987
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Pri nas se očitno vidi razlika.

Moškemu lahko nekdo reče ne vem kaj, pa se ne bo pretirano obremenjeval.

Ženski reče nekdo "danes si pa oblečena v belo?", pa bo naredila iz tega doktorsko dizertacijo, kaj je to zdaj pomenilo. Da ne govorim o kakšnih bolj konkretnih stvareh.
bonk.gif

So pa velike razlike med šefi ženskami. Ene so res ok, druge pa zlobni zlobni zmaj, ki vse ve, najpametnejša na celem svetu in dalj.

Toš pravi, da ženska nameče 3000 besed mimogrede, čeprav nima dosti časa...
hysterical-1.gif

OT:
Super se razumemo, šefe vidimo enkrat tedensko za kako uro, jamramo ne.
cheer.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Zanima me malo kakšno imate kaj vzdujše na delovnem mestu, med sodelavci, zadovoljstvo vaših sodelavcev?

Pri nas vzdušje pada, nezadovoljstvo pa se povečuje.

confused-1.gif

Sej je povsod tko, običajno zaradi par osebkov, ki delajo po firmi samo sranje.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Med skupino montazerjev je vzdusje super, ker pac drzimo skupaj. Z novinarji pa dostikrat pridemo v konflikt. Predvsem zadnje case... Sefe vidim pa tako poredko, da niti ne vem, da jih imamo :D

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Pri nas se očitno vidi razlika.

Moškemu lahko nekdo reče ne vem kaj, pa se ne bo pretirano obremenjeval.

Ženski reče nekdo "danes si pa oblečena v belo?", pa bo naredila iz tega doktorsko dizertacijo, kaj je to zdaj pomenilo. Da ne govorim o kakšnih bolj konkretnih stvareh.
bonk.gif

So pa velike razlike med šefi ženskami. Ene so res ok, druge pa zlobni zlobni zmaj, ki vse ve, najpametnejša na celem svetu in dalj.

Toš pravi, da ženska nameče 3000 besed mimogrede, čeprav nima dosti časa...
hysterical-1.gif

OT:
Super se razumemo, šefe vidimo enkrat tedensko za kako uro, jamramo ne.
cheer.gif

Mi mamo eno tako, ki lahko hkrati lapa po službenem telefonu, GSM-u pa vmes še s sodelavkami. Na vsaki uhi en telefon, gobec se ji pa vrti kot pralni stroj.