Ok, kot sem predvideval, ko bom dal fergazer nazaj skupaj, motor ne bo več vžgal sploh.
Skratka lepo sem ga očistil z namenskim čistilom po YT vodiču, spihal, prebodel in očistil tudi vse dize, ena je bila lepo zamašena in je bila verjetno krivec za problem z dušenjem pri dodajanju gasa. Zdej pa kot rečeno motor sploh ne vžge več. Ker si nisem točno zapolnil kam gredo vse cevke bi rabil malo pomoči in sicer ena kratka je dummy (odrezana pod kotom vem kam mora bit nataknjena), je pa še ena, katero ne vem kam paše. Označil sem jo na sliki spodaj. Je možno da tudi ta ni nikamor ne rabi bit spojena? Verglal sem ga na nogo precej časa in opažam, da sploh ne potegne bencina - cevka za dovod je povsem suha, ko jo iztaknem. Sem za hec na usta probal in v konta smer gre (čujem brbotanje v rezervoarju), medtem ko hočem povleč iz njega pa kot da je popolnoma zamašen in bencina nikakor ne morem zvakuumirat v cevko. Je to normalno? Kje sem naredil feler oz kaj je lahko razlog ne potegne bencina v uplinjač?
Poglej priponko 85036