VW Vancouver platišča

Blaz

Pripravnik
4. avg 2007
353
0
16
IT'S NOT JUST TUNING . . . IT'S A LIFESTYLE! ! !
grims-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Meni osebno pa prevelike feltne zgledajo obupno (slika 2, 3 in 4). Ne vem...če feltna ni v simetriji z linijo blatnika...pa da je še avto spuščen...katastrofa!

Ne moreš kar vsega na vsako stvar obesit.

Felna je lahko lepa, grda, črna, z robom ali brez, kromirana, mat, nikoli pa nemore bit prevelika. Nikoli.

Na šestaka gredo vizuelno tut 21 čisto kul za moj okus.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Ni to res, da ni nikol prevlko........optično mogoče res dobro zgleda, kaj se pa preformanca tiče pa je druga pesem.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Optično 21" na serijskem golfu nemore dobro izgledati in pika. Performančno pa je itak da poraz.
smile-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
LoL....to bi pa rad videl.

Bolj za v styling hunterje kot pol Hond k so že notri.
hysterical-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Meni osebno pa prevelike feltne zgledajo obupno (slika 2, 3 in 4). Ne vem...če feltna ni v simetriji z linijo blatnika...pa da je še avto spuščen...katastrofa!

Ne moreš kar vsega na vsako stvar obesit.

Felna je lahko lepa, grda, črna, z robom ali brez, kromirana, mat, nikoli pa nemore bit prevelika. Nikoli.

Na šestaka gredo vizuelno tut 21 čisto kul za moj okus.

ah dej dej....:)) Če je pa tole lepo se pa takoj prepišem na iæ
smile-1.gif

http://youtu.be/msrm6S8ms9o

Nazadnje urejeno:

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
uhhh..... niso to neke zanemarljive razlike.... veš kak se vsaka malenkost pozna pri legi, pospešku itd...... ampak če imaš avto za "vsakdanjo" uporabo, tak predvidevam, da ti je vseeno za to..... ker je meni tudi pri totem "vsakdanjem" avtu....... če pa maš kakšno "vikend igračko" tam pa je treba to spedenat...........kaj še te maci ni nič naučila hehe
hysterical-1.gif