Ne, pri uradnem serviserju.
A je njih sram kasirati olje po 30+€/L?pa te ni sram hodit s svojo robo h pooblascenem serviserju?
Vzemi ATE in ne kompliciraj, preverjeno mnogokrat od nekdaj.A ATE se uradno daje v VW?
pa te ni sram hodit s svojo robo h pooblascenem serviserju?
Na uho mi je prišlo da nekateri pooblaščenci (lahko) niso nič drugače kot kozolcarji. Se pravi jih ne moti tvoja autodoc roba ( baje ti celo številke artiklov povejo za naročilo) če imaš dilemo kaj naročiti. Težava lahko nastane če se med popravilom ( na dvigalu) pojavijo dodatne okvare. Takrat pa ni časa za autodoc. Je treba dobiti dele na pooblaščencu ali kakšni lokalni avtotrgovini še isti ali najkasneje naslednji dan. Ali pa nazaj sestaviti pa nekoč v prihodnosti ponovno dvigalo, razdiranje....pa te ni sram hodit s svojo robo h pooblascenem serviserju?
Ni več nujno to.Vzemi ATE in ne kompliciraj, preverjeno mnogokrat od nekdaj.
O fak no! A tebe ni sram, da me vprašaš tako debilno vprašanje?!? Sram? Uradno je cena za vse skupaj cca 1.000€...sram bi me moglo bit ker lahko pridem skozi za 400 oz. manj?
Ne morem verjet...
ma ja, sej sm mal studiral, a te cem to vprasat al ne, no, pa sm te...
ja ne vem, tak avto ni glih med cenejsimi, in tukaj ni navada se takole spara. drugo je da peljes enemu popldancu...
Tam vsaj lahko konkretno reklamiram, če gre kaj narobe. Pa niti ni toliko dražje.
Kaj točno boš ti na pooblaščencu reklamiral pri zavorah s svojo škart robo iz interneta? Nepravilno vgradnjo, ko bo začelo čez par kilometrov tresti? Lol...
Kaj ni nujno? O kakšni nujnosti govoriš? Jaz sem napisal naj vzame ATE da je preverjena roba in da nima kaj falit. Verjamem da je tudi Textar, Jurid ter še katera znamka vrhunska roba.Ni več nujno to.
Golf 7 spredaj jurid zadaj textar na diskih je pa vw pa cifra. Tak da vrag si ga vedi.
Tukaj imaš recimo škartrobo že pri prvovgradnji....priznajo pa samo kulancoKaj točno boš ti na pooblaščencu reklamiral pri zavorah s svojo škart robo iz interneta? Nepravilno vgradnjo, ko bo začelo čez par kilometrov tresti? Lol...
Tukaj imaš recimo škartrobo že pri prvovgradnji....priznajo pa samo kulanco
Si kdaj razmišljal, da je lahko tresenje posledica nepravilne vgradnje? In če človek nabavi isto kvaliteto za 40% ceneje kot pri pooblaščencu je to že kr škart roba potem?
Premal si študiral, se boš naučil za drugič. Uradno nanesejo bremze 1k €, sram bi me lahko bilo, če ne bi poizkušal najt cenejše variante.
Pozabi. Tresenje bos ti reklamiral prodajalcu tak da posleš robo nazaj in čakaš da rečejo da si jih zvil zaradi nepravilnega zaviranja. Če bi robo vzel pri tistem ki ti vgrajuje bi on vse zrihtal tak da bi mel v istem dnevu nove diske, on bi dal stare nazaj in vzel nove. Pol bi se pa resevalo dalje mimo tebe. Seveda če vi blo to par dni po vgradnji ne pa par tisoč km. Tega ti noben ne bo reklamiral.Če kupim identične, kot jih imajo oni, je to škart roba? In ja, lahko reklamiram mariskaj, med drugim tresenje ja.