Če so pri VW prvi iznašli fake izpuh blende, bodo pa že nekako skupaj spacali fake zavorne diske. Navsezadnje so mojstri potvarjanja realnosti.
Ja, sam PR jih mal jebe
Če so pri VW prvi iznašli fake izpuh blende, bodo pa že nekako skupaj spacali fake zavorne diske. Navsezadnje so mojstri potvarjanja realnosti.
na testni vožnji 1st editiona sem imel za komentirat A stebriček, putraste zavore in premehek naslon.
ostalo je bilo super
navdušen ampak čakamo na konfigurator in možnost toplotne črpalke
Mene zanima, kje je sedaj cena ID.3 38k€+ primerljiva s ceno Golfa?
Naj si ga nekam vtaknejo, milo rečeno.
Danes je bil id3 tri že na sleparju na gorenjski AC proti Karavankah. Je že zapustil Slovenijo?Bi pa na ta način imel še po 1 ekran na vsaki strani. To mu manjka.
To sem jaz obcutil pri TRocu. Hvala lepa, občutek kot v Škodi leta 95. Al pa JugoDanes sem se prvič vsedel v to čudo. Če bi zaprl oči in ocenjeval samo po otipu bi dejal, da sedim v 15 let starem transporterju. Trda hrapava plastika, česarkoli se dotakneš. Ne vem za vas ampak jaz sem alergičen na to pri avtu za tako ceno.
Očitno preizkušajo kako daleč lahko gredo z nategovanjem kupcev... Če sem imel kanček interesa za to vozilo sem ga po ogledu v živo izgubil za vedno.
Danes sem se prvič vsedel v to čudo. Če bi zaprl oči in ocenjeval samo po otipu bi dejal, da sedim v 15 let starem transporterju. Trda hrapava plastika, česarkoli se dotakneš. Ne vem za vas ampak jaz sem alergičen na to pri avtu za tako ceno.
Očitno preizkušajo kako daleč lahko gredo z nategovanjem kupcev... Če sem imel kanček interesa za to vozilo sem ga po ogledu v živo izgubil za vedno.
Vidiš ko nerazumeš.to je eko, daleč od tega da bi oni šparaliDanes sem se prvič vsedel v to čudo. Če bi zaprl oči in ocenjeval samo po otipu bi dejal, da sedim v 15 let starem transporterju. Trda hrapava plastika, česarkoli se dotakneš
povsem enaki občutek, ko sem zadnjič gledal en daljši video. (ne niti v živo nisem to videl).. mal je bilo WTF efekta, kolk "čehiše" vse skupaj zgleda in to za takšne €ure. In potem še včeraj ID4.... me zanima kolk bo stal tisti predstavljeni model ki je bolj bogato opremljen, čšerav tiste dve tablici noter, pa infotainment, jao bože. In spet za velik €uro.. bom odprl temo o drugem avtuDanes sem se prvič vsedel v to čudo. Če bi zaprl oči in ocenjeval samo po otipu bi dejal, da sedim v 15 let starem transporterju. Trda hrapava plastika, česarkoli se dotakneš. Ne vem za vas ampak jaz sem alergičen na to pri avtu za tako ceno.
Lepo povzete dobre in slabe stani. Za moje pojme je slabih veliko preveč za ta denar... (Sem "navdušenec" nad EVji in planiram enega v roku 2let...)