možakar je 70+, servisira pri lokalcu, avto ima eno leto, dopisa ni prejelDa "ni videl" ni noben izgovor...
Si resen al kaj? V sistemu kjer pooblaščenci skrivajo podatke pred nepooblaščenci?
Kaj pa je fora da ljudje nočejo na vpoklic?
Zgodba bi bila ciato OK, če bi pri obvestilu za vpoklic napisali tudi, da vrnejo del kupnine. Vsi bi prisli po denarNe da se jim? tudi jaz nisem šel na edini vpoklic, ki sem ga prejel. Ni bilo slišat življenskega pomena, da bi zgubljal čas in delal 50km ovinka.
Pri vw dizlih je bila tudi druga zgodba, ko se je razširilo mnenje, da bodo avti s posodobitvijo izgubili "konje" in folk namenoma ni šel. Poznam take.
Pa še dpf, čipe. Lastniki naj plačajo dodatne dajatve ker zavestno goljufajoČe jaz tebe prav razumem vw še vedno dokazano goljufa in njihove avte kupujejo samo verniki, ker se v resnici ne peljejo dobro...?
Sicer se pa strinjam, za goljufive vozove vpoklic, lastnikom pa vračilo dela denarja zaradi spremenjenih lastnosti. To je edino pošteno do javnosti in do lastnikov.
Če jaz tebe prav razumem vw še vedno dokazano goljufa in njihove avte kupujejo samo verniki, ker se v resnici ne peljejo dobro...?
Sicer se pa strinjam, za goljufive vozove vpoklic, lastnikom pa vračilo dela denarja zaradi spremenjenih lastnosti. To je edino pošteno do javnosti in do lastnikov.
Zdaj se pa lahk mal ohladis, pa nazaj v luknjo.V USA je bilo, v Evropi pa smo ovce...... beee beeebeee beee
Že zaradi te dvoličnosti bi morali vsi ignorirat VW produkte. Kdor enkrat goljufa vedno goljufa.
VW ne kupujejo verniki ampak recimo temu osebki, ki jim nekaj manjka..... in ne pravim, da se VW ne vozi dobro. Dobro se vozi sam kaj če ta dobrota sloni na goljufijah.....
Pa še vedno imajo njihovi dizli manjše izpuste od večine drugih proizvajalcev. Ti šment ejgaV USA je bilo, v Evropi pa smo ovce...... beee beeebeee beee
Že zaradi te dvoličnosti bi morali vsi ignorirat VW produkte. Kdor enkrat goljufa vedno goljufa.
VW ne kupujejo verniki ampak recimo temu osebki, ki jim nekaj manjka..... in ne pravim, da se VW ne vozi dobro. Dobro se vozi sam kaj če ta dobrota sloni na goljufijah.....