Ne voziš VW ali Škoda?Še v življenju nisem gledal, kateri avto je avto leta ali to sploh kadarkoli upošteval pri nakupu. To je praktično res povsem brezzvezen podatek.
Avto leta je preprosto zato, da se lahko proizvajalec "kiti" z titulo pri avtomobilu in zaradi tega proda nekaj več teh modelov. Na te titule padajo predvsem srednja in starejša populacija in tehnični analfabeti. Koliko točno se titula pozna pri prodaji modela, vedo najboljše proizvajalci in skladno temu oblikujejo svojo kampanijo za Avto leta. VAG bo izračunal, da se jim z forsiranjem Fabie izplača vložit (podmazat) npr. 1 mio €, Renault z Cliom ima računico samo pri 750k€. Kar je več, ne prinese nič... (številke in avtomobili so izmišljeni).
Vsakemu s 5g (delujočih) možganov je jasno, da Avto leta nima nič z samim avtomobilom, glasovanjem in celo maškarado okrog tega, pa če se spoštovani urednik AM na trepalnice postavi - pač laže samemu sebi.
Ne. A to ne pomeni, da kdaj ne bom. A ko bom, ne bom zaradi informacije, kateri je avto leta.Ne voziš VW ali Škoda?
Vprašaj urednika AM, kaj si misli o tem, pa bo.
Kar se mene tiče, mirno spim. Mimogrede: da v takih namigovanjih ni nič resnice, se je že pred leti izkazalo na sodišču, ko je en tak 'obrekovalec' grdo izgubil ...
O milijonu za lakršnekoli kampanje in projekte pri avtomobilsitih lahko pa samo sanjaš ... Nekateri celoletnega budgeta za vse skupaj nimajo blizu temu.
Jaz bom lahko vedno. Kaj si ti misliš, mi je vseeno, ampak če je tvoje poznavanje industrije takšno, kot je poznavanje izbora za SLO avto leta, me malo skrbi za tvojo prihodnost.Ne, seveda ni nič resnice... Pol pa svizec... Verjamem pa, da mirno spiš. Michael Ramstetter je tudi. Do 2014. Potem pa German Car of the Year, ADAC, koncern VAG... Ring a bell? Pa še malo za nazaj... 2012, 2013...
Preveč sem vpet v avtoidunstrijo, da bi mi prodajal bučke o transparentnih izborih "avtomobil leta." O zneskih sem govoril hipotetično - saj imaš disclaimer v oklepajih.
Ja, ampak najcenejši je 5 let star za 18k€ taleMeni se ne zdi čudno. Pač je prodajalec skregan z realno ponudbo na trgu. MOgoče bo pa koga "nategnil"