Vstopnina - slap Savica

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
95% skonto, pa to bi že šlo
wink-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Skonto kakšen? Bohinjc pa da bo dal popust?
hysterical-1.gif
Kaka mamila to jemlješ?

jest5

Guru
18. avg 2007
26.141
-8.781
113
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Nemcev, špagetarjev, japončkov in rusov
evil.gif
Dosedaj v Bohinju niso bili ravno neki pogosti gosti. Včasih jih je bilo več, sedaj pa so najbrž zračunali, da nimaš v Bohinju nič za počet (kar proti Soški dolini tudi zelo drži).
Sploh Nemci so orenk škrtuhi, bi znali celo Bohinjcem konkurenco delat.
cheer.gif
Ok, za Bohinj ne vem. Za Bled pa le ti naredijo največ prometa

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
125
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Sem dobil kazen 60 € za neplačano parkirnino (ne 40 kot drugje po Sloveniji)

Opa, oprosti, tudi sam sem v LJ (v Čefurjevi ... se opravičujem Čufarjevi), dobil kazen 60 EUR. Tko da, 40 ni glih nek zapovedan znesek.

Pravovernik

Pripravnik
17. maj 2013
281
0
16
Citat:
Uporabnik keber pravi:Sem dobil kazen 60 € za neplačano parkirnino (ne 40 kot drugje po Sloveniji) nekega lepega nedeljskega popoldneva konec oktobra. In to samo 15 minut zatem, ko sem parkiral avto, šli smo na kavo - sicer je bila okolica Bohinjskega jezera popolnoma prazna. No, takrat so se mi pa orenk zamerili.

Sam ta je pa res lovska, da ti ni kak lokalen kmet svoj TRR napisal na položnico? Ker drugače so v bohinju zlo OK, glede turizma se res ekstra trudi praktično cela regija (razen tistih par trolov, ki težijo zarad novega smučišča) in sam nimam še nobenih slabih izkušenj. Cene storitev so res ugodne, sploh če se znaš zdilat.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Pravovernik pravi:
Sam ta je pa res lovska, da ti ni kak lokalen kmet svoj TRR napisal na položnico?
Je bil kar lepo občinski redar. Smo sedeli na kavi v Ribčevem lazu, avto parkiran zadaj za hotelom, vsega skupaj je bilo verjetno 10 avtov na vseh parkiriščih (res "gužva") in ti pride redar ob 4 popoldne v nedeljo konec oktobra ter našopa listkov po avtomobilih. Še videl sem ga, ko je zapeljal tja, ampak si misliš, "ni v službi, najbrž kje tam živi".
Aha.
smirk-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Vsaj avta ti niso naložili na pajka in ga odpeljali nekam v pm, kot se to dogaja v žabariji.
smirk-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Še nisem slišal, da bi v žabariji odpeljal pajek avto, ki ni plačal parkirnega "prispevka" na parkomatu. Sploh pa ne v nedeljo popoldne.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
no, glede parkirnine so pa res zelo tecni. redar se vozi cele dneve in isce neizkusene turiste...

enkrat smo mi tm zraven k pristajajo padalci nalagal kanu na avto in se pripelje do nas zupan g. Kramar, sedi v avtu, telefonira in nas gleda... mi veselo nalagamo kanu, ga privezemo se pokamo v avto ko on odpre okno in pove da nas je prijavil redarski sluzbi in da naj pricakujemo poloznico. smo rekli ok, se nalozili v avto in sli. no, poloznice potem ni bilo... sam a zupan res nima drugega dela kot da hodi okoli in gleda kdo je kam zapeljal z avtom za 10min....

ampak po drugi strani, jest sm vedu da sem malo zajeb. saj je cona za odlagat kanuje pa to na drugi strani pri mostu... tko da mu kej dost nisem zameril....

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.206
4
38
Kranj
rener.info
Za Savico sem res ze pozabil, vem pa da si v Vintgarju ob placilu "vstopnice" v bistvu nezgodno zavarovan, ce se ti kaj zgodi. Pise na zadnji strani. Mislim da imajo nekaj skupaj z Zavarovalnico Triglav.

edit: pa se ena, ko ze "pizdite". Parkiranje na Vrsicu = 3€
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Blejci, kaj delajo motorni čolni in jahte na Blejskem jezeru? Trenerji veslanja divjajo z gumenjaki med kopalci, videl sem pa tudi večjo jahto (vsaj za jezero), ki prav gotovo ni na električni pogon, (glede na hrup, ki ga zganja) kot veli pravilnik o plovbi po Blejskem jezeru. A redarska služba štrajka? Ker neplačano parkirnino ugotovijo skoraj hitreje, kot nastane, tele reči jim pa že nekaj tednov polzijo iz rok.

Mogoče pa je kdo kakšno šelestečo "misel" "prišepnil" redarjem?

jest5

Guru
18. avg 2007
26.141
-8.781
113
Prejšni mesec je bila v jezeru kar lepa jahtica na štrom. A zdej je spet kakšna
confused-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Dej nomir, večjo jahto
hysterical-1.gif

Verjetno so jo not spravili v Zaki, tankat pa hodi po Savi v Radolco
hysterical-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.141
-8.781
113
No dejansko je bila jahtica v jezeru. Bmw(vsaj mislim da bmw, ker nisem šel tja firbcat) je imel nek cigu migu v zaki, pa so mel tam še to parkirano. Ven so jo vlekli na mlinem.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Dobro, ni bila ravno Abramovič-style jahta, vendarle ima površine kar za nekaj pletenj.
Bi pa prosil, če se ne komentira samo te jahte, ampak predvsem divjake gumenjake -> očitno domačine.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Med kopalci ne boš videl gumenjaka. (kopalci so namreč ljudje na kopališču, le-ta je pa ograjen in stran od veslaških prog). Če misliš avanturiste, ki plavajo na otok in nazaj in vmes prečijo veslaške proge... lej, če majo F1 dirke ali treninge na stezi, tudi ne smeš kar tako brezglavo lutat po progi. Tu je isto.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Med kopalci ne boš videl gumenjaka.
Potem se mi je pa najbrž bledlo od vročine, ko sem videl trenerja veslaške ekipe, ki je le nekaj metrov od pomola v veslaškem centru na polno pogasal svojo prdalico. Nekaj metrov = cca 5 (pet). Kopalcev pa v vodi kolikor hočeš.

Sicer pa, plavanje do blejskega otoka se šteje za avanturizem?
hysterical-1.gif
Kaj človek ne zve. Potemtakem je kolesarjenje od Mojstrane do Kranjske gore podvig le za najbolj izurjene rekreativce, kolesarjenje na Vršič pa primerljiv z najtežjimi alpskimi etapami Tour de France.