"Všeč mi je - like" na Alterju

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ja in kaj, zdej naj na vsak post, ki mi je všeč, repliciram s smajlijem? Potem lahko v vsaki temi naklepam 10 takšnih postov.

Bravo, moderatorji, to je prava politika! Čim več postov neglede na kvaliteto!
bonk.gif

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.899
640
113
Če bi se nam šlo samo za kvaliteto bi tebi že zdavnaj onemogočili pisanje.

majaron

Majstr
28. mar 2009
1.040
404
83
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Ja in kaj, zdej naj na vsak post, ki mi je všeč, repliciram s smajlijem? Potem lahko v vsaki temi naklepam 10 takšnih postov.

bonk.gif

Zakaj se sploh čutiš dolžnega razglašat kater prispevek ti je všeč in kateri ne? Ali kontra, boš kaj bolje spal ker boš vedel da je tvoj prispevek danes lajkalo 20 ljudi, jutri pa boš imel nočne more, ker sta dva dislajkala?

Kot je že napisal nekdo pred mano, ravno mi je kaj si kdo misli o mojem prispevku.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Če bi se nam šlo samo za kvaliteto bi tebi že zdavnaj onemogočili pisanje.

Pa kakšnega moderatorja bi verjetno tudi zamenjali.
grims-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik majaron pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:

bonk.gif

Zakaj se sploh čutiš dolžnega razglašat kater prispevek ti je všeč in kateri ne? Ali kontra, boš kaj bolje spal ker boš vedel da je tvoj prispevek danes lajkalo 20 ljudi, jutri pa boš imel nočne more, ker sta dva dislajkala?

Kot je že napisal nekdo pred mano, ravno mi je kaj si kdo misli o mojem prispevku.

Zakaj potem sploh pišeš, oz. zakaj sploh izražaš mnenje, če pa ob tem sploh ne misliš na ostale in bi ga posledično lahko povsem elegantno zadržal zase??
confused-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:

Zakaj menim, da je tak predlog dober?
1. Vsak zase bi vedel, koliko so njegovi posti dejansko všeč uporabnikov.
2. Videl bi, katerim uporabnikom si všeč.
3. S kom podobno razmišljaš.
4. Kako kdo razmišlja.
5. "Ni mi všeč" bi bila posledično lahko oblika socialnega sankcioniranja.
6. Lahko bi se ugotovilo, kateri pisci so najbolj/najmanj zanimivi.
7. Preprečevali bi se takšni posti in kopičenje solate.
8. Uporabniki bi bili bolj aktivni.

1.mi je vseeno
2.mi je še bolj vseeno
3.mi je vseeno
4.to razberem iz njegovih postov
5.skratka, fb otročarije
6.ko da je to važno
7.dvomim
8. ja pa ja

majaron

Majstr
28. mar 2009
1.040
404
83
Zgleda imašm popolnoma pomešane pojme. Z vpitjem (klikanjem) "všeč mi je" ni še nihče nič konkretnega prispeval k debati.

Če ima kdo kaj za povedat naj pove, kdor bi se pa samo objemal in imel rad in mu je všeč ali pa mu je fuj in bi koga mahnil z blazino, pa naj to počne na fb-ju.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Mogoče bi pa like/dislike zmanjšal število nestrpnih in žaljivih komentarjev? MOGOČE.
smile-1.gif
Pa svetovno lakoto bo rešil...

Kot je Slick vprašal, v čem je korist od tega?
Sicer sem ti že v adminu povedal pa očitno ne štekaš. Če bi nekdo stisnil "like" v temi na forumu bi to videli vsi njegovi FB prijatelji in če bi jih tematika zanimala bi prišli pogledat kaj se dogaja in mogoče kaj pametnega napisali tukaj.

Aja, ne, tako pa nisem mislil. Če boste to uvedli, jaz več ne sodelujem na forumu (beri: nočem, da vsi moji frendi vedo, kaj pišem po forumu). Moja ideja je interni like, kot pri youtube, ne pa direktna povezava s fejsbukom, kot je zdaj v modi.
bonk.gif
prihodnostni, naslednjič malo dokaze zberi, predem me česa obtožiš.
wink-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik majaron pravi:
Če ima kdo kaj za povedat naj pove, kdor bi se pa samo objemal in imel rad in mu je všeč ali pa mu je fuj in bi koga mahnil z blazino, pa naj to počne na fb-ju.
My thoughts exactly.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.002
-373
113
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik majaron pravi:
My thoughts exactly.

hja, my thought exactly also...

tale fb se čisto preveč vriva v naše življenje. zdej že po radiu poslušam neko novo tujko "lajkam"? wtf? a ne znajo prevest v naš jezik, al kako? Nej se ta FB drži v svojih krogih, ostalo naj pa pusti pri miru.

Čez 5 let se bojo ženil z "lajkam", ne pa z "da". mater, a zdej nam bo par posameznikov iz USA narekovalo, kako se izražat???

sej folk ni več normalen.
smirk-1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Ta FB je itak sranje.

Ni čudno, da so danes pubeci čist cagavi, ne upajo več niti do dekline v živo stopit..če pa samo nekaj po FB klikajo, "lajkajo", dajejo komplimente..

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Ne morem verjet kako se folk buni proti Facebooku, pa jih nihče ne sili uporabljat ga.
hysterical-1.gif

prava fobija
hysterical-1.gif

Kot bi se jaz pizdil čez podražitev kurilca, gretje bi imel pa na centralno.
bonk.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu

Citat:
tale fb se čisto preveč vriva v naše življenje. zdej že po radiu poslušam neko novo tujko "lajkam"? wtf? a ne znajo prevest v naš jezik, al kako? Nej se ta FB drži v svojih krogih, ostalo naj pa pusti pri miru.

Čez 5 let se bojo ženil z "lajkam", ne pa z "da". mater, a zdej nam bo par posameznikov iz USA narekovalo, kako se izražat???

sej folk ni več normalen.
smirk-1.gif
lajkam to
evil.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.002
-373
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Ne morem verjet kako se folk buni proti Facebooku, pa jih nihče ne sili uporabljat ga.
hysterical-1.gif

prava fobija
hysterical-1.gif

Kot bi se jaz pizdil čez podražitev kurilca, gretje bi imel pa na centralno.
bonk.gif

kako te ne sili, če ga hoče uvest na alterju? oz. neko foro iz fb hočejo uvest? a ni to že siljenje.

In nimam jest nobenih fobij. Sem tud sam uporabnik fb, ampak ko men paše.

Hotel sem samo povedat, da nas z vseh strani obmetavajo s tem fb. in to se mi ne zdi ok.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Ja, ampak ti ni treba uporabljat tega FB like-a na forumu. Jaz vem, da ga ne bom in mi dol visi če ga namestijo...itak mislim, da ne bo uspela zadeva.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.002
-373
113
Ja, sej sprejet pa ne bo zarad takih, k smo proti!

pa itak, da ti je vseeno, če veš, da ne bo sprejet! men je tud potem.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ne, sprejet ne bo zato, ker itak sami delajo, kaj jim paše, mogoče bi jim moral poslati kuverto z 10 juriji.
smirk-1.gif

Sicer pa sami hočejo Alter povezat s Fbjem, ne vem, kaj ti ni jasno ...