Vse o Sony Ericsson P1i

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Fanta, obema sem dal 5*, ker sta mi zelo pomagala...
Najbrž bom res kupil P1i, samo moram najprej prodat W810i. Sicer malo offtopic, pa vendar ker imate o tem več pojma kot jaz - koliko bi dobil za leto starega?
smile-1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
ksz

Katero verzijo Tomtoma moram "kupiti", da bo delovala na P1i in katere mape EE?

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
jaz sem sprobal verzijo TomTom UIQ3 6.020 in je delala ... zdaj še moram najti samo neko karto srednje evrope ... če kdo ve kje iskati naj pove
grin1.gif

eno sem sicer najdel ampak je problem ta, da je uploadana na rapidshare kjer pa je potrebno počakati po 170minut med posameznimi deli karte ... karto so razdelili na 17 .rar fajlov ... zdaj pa si predstavljajte čakanje med posameznimi deli
bonk.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
o hvala ... bom se popoldne s tem špilal, če nebom kaj bolšega najdel
smile-1.gif

zanima pa me še nekaj. a slučajno kdo vse kak si nastavit, da bi fotografije kr po vrsti označevalo naprej? ker zdaj vsakokrat ko kaj slikam mi recimo sliko označi kot "DSC00003" in potem, če to sliko premaknem v kako podmapo mi bo naslednjo sliko, ki jo bom slikal ponovno značlo kot "DSC00003" in na računalniku potem pride do zmene, ko so slike enako poimenovane in jih potem hoče zamenjevat ... meni pa se tudi ne da vsake slike posebej preimenovat

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Nobody, zanimivo tole s posnetki... Kolikor vem, SE telefoni takšno oštevilčevanje do sedaj niso imeli. Če si posnel novo sliko, jo je pač na novo oštevilčlo...

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Uporabnik grube386 pravi:
Ker si ti očitno ne da pogledat linka, ki sem ga dal.
smirk-1.gif

Display width 240 240
Display height 320 320

Locljivost se ne pomeni velikosti zaslona...
Primer:

Nokia E90 ima locljivost zunanjega zaslona 240x320 pik. Tudi Nokia N95 ima locljivost zaslona 240x320 pik

Pa poglej razliko:

DSC_7869.jpg

Folija dvomim, da bo pasala, ce bo enakih dimenzij
smile-1.gif

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Uporabnik crashednburnt pravi:
>> Folija dvomim, da bo pasala, ce bo enakih dimenzij

Zakaj pa ne?

Aja... jaz sem samo komentiral locljivost zaslona... in kot primerjavo dal dva zaslona z enako locljivostjo in razlivnimi merami...

To, ce sta pri P1i in N95 enake velikosti pa nevem...
smile-1.gif

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.746
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Hehe, tega se od samega začetka zavedam in sem skozi poste tudi napisal. Ampak če je folija za P1i fizično enakih dimenzij kot tista za N95, ne bi smelo bit problemov. To, da folijo malo "briga", koliko je enkrat sposoben pixlov prikazat, mi je kristalno jasno.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Saj to sem potem opazil, oziroma se mi je zdelo, da sprasujes, zakaj ne bi pasala, ce gre za P1i in N95...

Jaz sem se samo "spotaknil" ob tisti post, kjer pise, da imata oba enako locljivost zaslona ... zato sem dal primerjavo med N95 in zunanjim zaslonom E90 (recimo Nokia 5500 ima se manjsi zaslon in enako locljivost 320 x 240 pik).

Ce pa sta zaslona enakih dimenzij, pa normalno, da bo pasalo
smile-1.gif
... Ceprav meni te folije niso vsec...sploh ne pri mobilnikih, ki imajo touchscren. Pisanje po zaslonu, ki ima cez folijo ni vec enako kot prej...res pa je, da se lahko zaslon oz. steklo cez zalon, opraska... Sem imel za parih dlancnikih to folijo, pa sem jo ponavadi odstranil... Za nekoga, ki to malo uporablja, je vseeno... ce pa precej uporabljas pisalo in dosti pises ... potem pa meni osebno te folije ne ustrezajo ...

Lahko, da sem imel dosedaj to smolo, da sem imel vedno kake zanic folije... ceprav pri enem dlancniku sem imel neke dokaj drage (od 3M), pa je bil rezultat podoben, kot pri tistih tapoceni...

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Še par stvari sem se spomnil...

A tista LED na spodnji strani utripa tudi, če imaš neodgovorjeni klic (ali samo na sms/mms)?

Zanima me tudi, ali ima na zadnji strani, če recimo delaš avtoportrete s fotičem, kej, da se zajameš notr? Tako kot imajo neko bunkico SE telefoni...

Se svetloba na zaslonu prilagaja glede na svetlobo v okolju?

Pa kje ima zvočnik za poslušanje muske?

Hvala!

Nazadnje urejeno:

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
"ogledalca" za avtoportrete ni (škoda)

zvočnik je na zadnji strani in meni se zdi kvalitetn in glasn (prav pride, ko je telefon v etuiju)

za LED pa se nisem nikoli zazvzel, če utripa tudi pri nesprejetih klicih
tongue-1.gif

mAn

Pripravnik
13. sep 2007
930
0
16
Hehe, no, dej prosim poklič se, pa sporoči, kako je z neodgovorjenimi klici....

Ej, kako je pa z osvetljenostjo zaslona? Se prilagaja osvetlitvi okolice?

Še tole sem se spomnil in mi je pomembno... A se da utišat fotoaparat, skratka, da lahko slikaš, brez da telefon spušča zvok?

Hm, najbrž bom res kupil telefon v roku 14dni, ampak se že kar vidim, kako bom iskal joystick nad tipkovnico, pa ga ne bo.
cool-1.gif

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.