Vse o Sony Ericsson P1i

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

recaro

Pripravnik
13. dec 2007
31
0
6
Maribor
Citat:
Uporabnik Anddrej pravi:
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
a obstaja kaki podoben program za P1i, kot je RotateMe za Nokio? zgleda fino
smile-1.gif

seveda obstaja

klik za prenos

Pa deluje? Ker jaz sem enkrat probal, pa mi ni hoto inštalirat.

recaro

Pripravnik
13. dec 2007
31
0
6
Maribor
Pa zanima me tudi, če se da kako drsnike nastavit za levičarje, sam sem namreč levičar in je zelo nerodno, ko je drsnik na desni strani, ker si pol z roko prekrijem cel display. Pri navigaciji TomTom te to avtomatsko vpraša in je zelo dobrodošla funkcija tole.

Sem pa že sam iskal kje v nastavitvah pa nisem nikjer našo.

BigBoss

Pripravnik
12. okt 2007
192
0
16
Posavje
Imam eno vprašanje za vse lastnike P1.

A se mogoče komu poznajo sledi (praske) od stylusa po ekranu, če gor nimate folije? Pa ne mislim od klikov ampak od pisanja z njim (npr. e-pošte).
Tudi v tej temi sem že zasledil govora o teh zaščitnih folijah in me zanima, če je sploh potrebna. Namreč zadnjič sem pri kolegu videl HTC jev dlančnik star dobro leto, katerega ekran je bil povsem spraskan, če si ga gledal pod kotom, medtem ko HP od drugega kolega ni bil (je pa res, da ga nisem vprašal, če po njem piše s stylusom).

Hvala za odgovore

CDS

Pripravnik
17. nov 2007
432
4
18
Ljubljana
www.cassettedeck-service.com
Citat:
Uporabnik Bogo pravi:
Ne najdem, na žalost, bom še poskušal, hvala!
confused-1.gif

Ko zalaufaš gDesk, pritisneš spodnjo levo tipko (puščica gor) in se ti odpre osnovni meni od gDesk-a
Tukaj izbereš Design.
Še enkrat pritisneš spodnjo levo tipko (puščica gor) in se ti pokaže "razširjeni" meni od gDeska
Tukaj izbereš "Add Other" in če imaš naložen dodattek "gDsek Clock" si ga lahko vklopiš oz. dodaš na namizje.
Predvidevam, da ga nimaš zato ga pa ne najdeš. Pojdi na ipmart in si potegni dol še to.

anze891

Zelenc'
9. jan 2008
11
0
1
lp.

Mene pa zanima če je navigacija plačljiva?? no verjetno ste to na ostalih straneh že objavili ampak sem bral vse pa nisem nikjer zasledil pa sem obupal :D

zanima me kako naložim navigacijo itd...

hvala

jerry161

Zelenc'
10. jan 2008
25
0
1
Citat:
Uporabnik Anddrej pravi:
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
smile-1.gif

seveda obstaja

klik za prenos

em...potegno sem si program...sam mi ne dela...Moti me tudi ko na koncu dadoteke piše unsigned...zgleda da se moreš nekje signat. prosim za pomoč hvala

Nazadnje urejeno:

jerry161

Zelenc'
10. jan 2008
25
0
1
zanima me še...kater je zadnji firmware?
js mam
phone: CXC 162037 R9J005
Bloutooth: CXC 162143 R1D
Organiser: CXC 162108 R6F41
CDA: CDA162024/69 R7A

a je zadnji?:D:D...moti me k mi dela počas moj P1i..nwm zakaj.npr. ko prtisnem gumb za sporočila mau traja da se odpre in da lahko začnem pisat

hvala za pomoč;)

CDS

Pripravnik
17. nov 2007
432
4
18
Ljubljana
www.cassettedeck-service.com
Citat:
Uporabnik jerry161 pravi:
Citat:
Uporabnik Anddrej pravi:
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
smile-1.gif

seveda obstaja

klik za prenos

em...potegno sem si program...sam mi ne dela...Moti me tudi ko na koncu dadoteke piše unsigned...zgleda da se moreš nekje signat. prosim za pomoč hvala

Tukaj je vse obrazloženo:

KLIK

Bogo

Pripravnik
11. okt 2007
32
0
6
55
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik Anddrej pravi:
Pa mejčken posodobljeno:
P1i-desk.jpg

Klik na ikono\set icon\...izbereš ikono....to je to.

Nekako mi ne rata uro spravit ven! Ali je program kam določeno treba spravit???? Probal že narejenega pa mi je javil napako, samo zato ker ni ure aktivirane !!!! Ali lahko pomagaš!!!
confused-1.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
ksz: vsako jutro dobim vremensko napoved od Mobitela (1919). Zakaj mi potem na zaslonu piše:
"Št. novih e-poštnih sporočil: 3"

Saj to vendar niso e-poštna sporočila. Se da to kako popravit? e-pošte nimam niti nastavljene, ker uporabljam kar "mail by google for P1i".

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.