Vse o Sony Ericsson P1i

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Bogo

Pripravnik
11. okt 2007
32
0
6
55
Murska Sobota
Tudi sam postal lastnik SE P1i ! Po enotedenski uporabi zelo zadovoljen!
cheer.gif

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Še nekaj me zanima. Je mogoče kdo zasledil kak programček za navigacijo, ki zna uporabljat "ozijeve" karte. SmartComGPS, ki imam licenčnega še vse od A925 žal ni za UIQ3, sem ga pa do sedaj s pridoma uporabljal na vseh sistemih in je res odlična zadeva za teren.

dejca

Zelenc'
5. jan 2008
3
0
1
Še vedno mi ni uspelo zrihtat GPSa! Na ipmartu sem dobil tomtom 6.021 ampak mi ga ne uspe namestiti! Mi lahko prosim kdo pomaga in mi podrobneje opiše postopek!?! Lahko tudi na PM! Hvala

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Monaco:
Na P1i dela le SmartCom Navigator v1.06, kateri je prirejen za UIQ3 (P1i). Ima nekaj manj funkcij, kot GPS, pa vendar ob identičnih mapah omogoča beleženje poti, točke poti...

dejca:
TomTom 6.021 ne dela na P1i (vsaj meni ne). Kupi TomTom 6.020, kateri dela brez problemov.

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
TomTom 6.021 preverjeno DELA na P1i
zmaga.gif

Pa opažam da se določenim osebkom ne da brati cele teme ali kaj poiskati v njej, pa se enaka vprašanja pojavljajo znova in znova
17758-icon_confused.gif

dejca

Zelenc'
5. jan 2008
3
0
1
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
TomTom 6.021 preverjeno DELA na P1i
zmaga.gif

Pa opažam da se določenim osebkom ne da brati cele teme ali kaj poiskati v njej, pa se enaka vprašanja pojavljajo znova in znova
17758-icon_confused.gif

Prebaral sem vse ampak mi še vedno ni jasno! Programa mi sploh ne uspe spravit na telefon...

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
TomTom 6.021 sem dobil iz dveh različnih virov (eden s končnico rar, drugi cab) pa mi ga kljub večkratnem poiskusu ni uspelo namestit. Po namestitvi se telefon neha odzivati ali javi napako Kernel 3 (se mi zdi).
Benady, če mi lahko kako pomagaš (lahko preko PM)?

telex

Fizikalc
24. dec 2007
5.832
47
48
Veš, da sem pa veseno hvala Benady. Sicer sem se pa preusmeril na Garmina XT, tako da bo TomTom, dokler ne posodobi kart za SLO ostal na "hladnem".

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.462
6.968
113
Gdesk je zakon. namizje lahko ful lepo narediš - če znaš, sam, če ne pa samo malo spremeniš kakega izmed mnogih lepih na netu. sicer pa niti ne vem kaj imam za ene ikonce gor oz. ker sem originalne spremenila, sploh več ne vem kaj katera pomeni. najboljša prednost gdeska je v tem da lahk narediš bližnjico (posamična tipka) do vsake aplikacije, tako da jaz samo še vem, kaj pomeni "o", "b", "s",....

gangsta

Pripravnik
19. sep 2007
81
0
6
Ta pogled je v Standby? Kje je potem napis operaterja (po možnosti tudi cell ID), datum...??

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Podatke ki jih ne rabiš videt v GDesku enostavno skenslaš, premestiš,dodaš nove...kakor ti paše
write.gif

gangsta

Pripravnik
19. sep 2007
81
0
6
Cool
smile-1.gif

Se da tudi nastaviti kaj ti izpiše na displayju, ko te kdo kliče? Zanima me predvsem izpis operaterja, to veliko pomeni ob meji pri avtomatski izbiri omrežja.
smile-1.gif
Tako imajo že po defoltu Symbian Nokie...

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.462
6.968
113
Citat:
Uporabnik gangsta pravi:
Se da tudi nastaviti kaj ti izpiše na displayju, ko te kdo kliče? Zanima me predvsem izpis operaterja, to veliko pomeni ob meji pri avtomatski izbiri omrežja.
smile-1.gif
Tako imajo že po defoltu Symbian Nokie...

kaj to nokia dela? da te nekdo kliče pa ti pokaže iz katerega omrežja (ker to ne dela), ali da imaš gor izpisanega operaterja pri katerem trenutno si? To pač gdesk nima, lahko pa v navaden standby pogledaš, pa je.

ko te nekdo kliče se isto pokaže kot ponavadi. gdesk je samo aplikacija za namizje, nič drugega.

stilo

Fizikalc
19. jul 2007
599
133
43
Če živiš ob meji te lahko drago stane če ti telefon preklopi na omrežje iz sosednje države, ti pa veselo punco klicariš...

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.462
6.968
113
moraš imeti naštimano ročno izbiro operaterja, ne pa avtomatsko.

sicer pa se mi zdi, da lahko pričakujemo možnost izpisa operaterja v eni izmed prihodnjih verzij GDeska, ker je bilo za funkcijo že zaprošeno, avtor Gdeska pa je na srečo zelo odziven, čeprav gre za freeware in upošteva želje uporabnikov.

Nazadnje urejeno:
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.