Vse o pisarniških stolih...

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
ksz

Jaz sem za domačo uporabo vzel Markusa v Ikei. Za svojo ceno se mi zdi zelo dobra izbira, ko sem pred leti gledal naše salone, primerljive kakovosti pod 200€ ni bilo.

Ta tudi meni doma dobro služi, dobra ledvena podpora in dovolj mehko sedišče.

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
Eno pitanje.

Mam sicer en fajn stol, problem pa je, da je po treh letih začel spuščat teleskop.

Kje se da to popravit, in/ali to sploh kdo servisira.

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Se pravi, da ti ''pumpa'' spušča, oz gre od najvišje pozicije dol a ne? Je kej mastna če pogledaš pumpo, če je je hin, seveda se da popravt, odvisno pa kok star stol maš, če se splača, če maš kaka kitajska jajca za 50eur pol bol, da kupš kej orenk...lahk zrihtam, tud pumpo se da dobit, zamenjaš jo lahk sam, če maš kake orenk ''ror'' cange, po domače papagajke, strokovno pa ne vem kako se jim reče. Sam je problem to po 2 letih dol dobit, vem ko sm jih vmes še popravljal :DDD

Če rabiš novega, mene vpraš
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.081
6.929
113
pri taščici
Pa koliko je tem o "spinalisih"?
Edit- na PSS je tudi tema, tam sem pisal...
Ze napisal pred dnevi.
Sodelavcu med dopustom "ukradel" njegov nek osnovni spinalis najbrz. Po nekaj dneh nekaj ur dnevno sedenja na njem so me zacele lopatke nenormalno bolet. Posumim na stol, ga predcasno vrnem sodelavcu, sicer bi pisarna bila prazna, ker bi jaz sel na bolnisko. Je pa res da moje kosti v nogah in hrbtenici niso vec v prvotni legi.

Nazadnje urejeno:

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Za moje pojme je spinalis za 2 ure na dan, da hrbet dela, če komu to ustreza, to je bil feed back vseh mojih strank, pa jih je blo velik, ko so šli iz spinalisa nazaj na orenk stol, pač ustreza 2 osebam od 50, sam da daš pa tolk denarja pol ga sevede ne boš šel pluvat
grims-1.gif
.
Ps. kdo rab dobr slovenski stol, pocen 3 leta garancije, narejen pri nas :D

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
Stol je star ene tri leta, ja pa ranga tm 150 eur, ni ravno najcenejši, je pa drgač zlo dober za sedet (model Max pri HP v Medvodah, verjetno poznaš).

Novga ne bi, ker je služben.

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Zdej rabš sam pumpo novo, cena ranga 15-20 eur, odvisno kok je velka, ker niso ravno standardne
wink-1.gif