Vse o Nokii N85

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Skoz mi prekinja BT povezavo s slušalko
jezen.gif
sem jo sparil in vse to, imam jo pod seznanjene naprave, ampak povezava se prekina po parih sekundah neaktivnosti in se ne vzpostavi ob klicu...kje je fora v nastavitvah??

bluetooth vključeno, viden vsem, ime xyyxx, način odd sim vključen. Kaj še??

shaq32

Pripravnik
5. maj 2008
79
5
8
vsi lastniki n85, lahko malo napišete katere dobre programčke in igre imate naložene?

hvala

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Jaz nimam veliko. Naložil sem original Tetris (ker je ena igra free), pa naložil Nokia maps, Sports Tracker in Screen Snap.

Imam vse kar rabim.

shaq32

Pripravnik
5. maj 2008
79
5
8
aha, glede telih ngage iger ki so že kao gor (demo verzije). Jaz lahko izberem eno od teh, pa jo registriram s tisto kodo ki sem jo dobil zraven? Samo eno?
Katero se splača? Katera je najboljša, jih je kar nekaj?

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Jp, eno. Kero češ.

Meni npr dol visi za igre, pa sem vzel te3s. Ki ga nisem odprl že 2 meseca
smile-1.gif

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Citat:
Uporabnik Bart pravi:
no vse kar prebiram, sem jaz z svojo n85 kar zadovoljen...nestrpno pa pričakujem, da jo kdo že enkrat hecka, saj drugače ne gre naložit N-gage igric, ker ne dovoli certifikat...že ve kdo mogoče za kak heck...???
Misliš problem z nalaganjem nepodpisanih aplikacij? Če ja, meni tole že lep čas dela na N82. Se registriraš, vpišeš IMEI telefona, počakaš kakšen dan da spacajo ne vem kaj in je. Naložiš nepodpisano aplikacijo, čez sekundo dobiš link do podpisane in inštaliraš bp vse po vrsti.

s3c

Pripravnik
2. okt 2007
154
0
16
Imam eno vprašanje! A se komu svita kje se da ugasniti "sij" ki nastaja ob navigacijski tipki? Pri E66 imam to pri profilih tu pa res ne najdem...

s3c

Pripravnik
2. okt 2007
154
0
16
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
Orodja > Nastavitve > Splošno > Kolesce Navi > Valovanje.

Hvala! Mi je bilo v pomoč! Sicer pri meni piše dihanje
rolleyes-1.gif

Scr000001.jpg

Še te... Se da namizje kaj preurejati? Da bi recimo zbrisal "Iskanje", "spletna objava" ...
Scr000002.jpg

Pri E serijah se to povsod da, tu pa nikakor ne najdem... Vnaprej hvala za pomoč

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Aja, dihanje
smile-1.gif

Tole za brisanje na namizju bi pa tudi mene zanimalo, brezeveze tista spletna objava res...