Vse manj prebivalcev Slovenije se ima za Slovence

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Barem ga neče niko prepoznati po maramici.

Po mojem je premalkrat "igrao glavom"
evil.gif

@softi: a si treniral fuzbal?

ne, kot otrok sem igral nogomet..

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Citat:
Uporabnik softi pravi:
enkrat sem rekel..in se držim tega..moja noga ne bo stopila na triglav, pa da je ne vem kaj..zakaj? ker vsi rečejo...taprav slovenc mora vsaj enkrat na triglav...

Neumno razmišljanje .. Zresni se ... Ko sem bil na Triglavu, sem videl že dva črnca. Ko pa smo se drugi dan na Kredarici pogovarjali z eno kuharco, ki tam kuha, pa je rekla, da so gor enkrat bili neki angleži, ki so imeli zvečer turnejo, ob 7h bi mogli zapustiti svoje prostore, da se pripravijo za druge turiste, pa niso bili sposobni vstat ... ker so večer prej pustili veliko denarja v njihovi blagajini, so jim podaljšali ure, do kdaj morajo zapustiti prostore ... nato so šli normalno gor na Triglav ... in ja .. zagotovo noben anglež ni bil slovenec oz rojen kot slovenec?

Rajši priznaj, da se višine bojiš, pa je zadeva rešena.
wink-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
волк со магарче-уши

Nazadnje urejeno:

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.361
3.053
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik softi pravi:
enkrat sem rekel..in se držim tega..moja noga ne bo stopila na triglav, pa da je ne vem kaj..zakaj? ker vsi rečejo...taprav slovenc mora vsaj enkrat na triglav...

hahaha!
hysterical-1.gif

Jaz sem tudi že zdavnaj rekel, da nikoli ne bom šel na triglav in se tega držim.
Sicer sem opredeljen za slovenca čeprav že zelo dolgo dvomim v to. Sem preveč čuden za slovenca.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Softi, ne se sekirat, nisi edini, tut Slovenci z dokazljivim pedigrejem 4 kolena nazaj, nismo in ne bomo šli na Triglav.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Predlagam še uporabnika 8888.
zmaga.gif

Če je naslov čefurji raus, potem verjetno rabijo nekoga primernega, da jih bo izganjal ven.