Pri tem menjalniku proizvajalci 'glumijo gljivu', olja kao doživljenjsko ni potrebno menjati (sealed for life traparije kot pri nekaterih avto proizvajalcih z avtomatskim menjalnikom), kot je včasih vsak mulo s Tomos avtomatikom vedel, da je potrebo olje vsake toliko zamenjati (aft).In heavy usage applications, oil changing is recommended after the 1st 50 hours of operation and every 200 hours, thereafter. The filter should never require changing unless the transaxle is removed from the tractor or rider and opened for repairs.
Če nisi toliko vešč, je to dokaj ugodno,To lahko narediš doma iz ostankov v eni uri..
Jaz sem dal naprej, ker ni zadostilo mojim potrebam. Bom sedaj naredil vpetje da zapelješ gor in potem dvigneš z npr. viličarjem ali obesiš na škripec..
Poglej priponko 67353
Na prvi ali drugi strani te teme imaš identično zadevo iz amazona za 64 eur. Imam sam, je cheap varianta, ampak does the job.Če nisi toliko vešč, je to dokaj ugodno,
https://www.bolha.com/kombajni-kosi...Ck60jRXsvF4xX3UnDDWuc4Abli_DtMzAeZxSTOYY0FOSk
LP M.
Če boš kdaj delal.....olje je not sae50....torej 5w50....15w50....20w50....Najbolj pogost hidrostatični menjalnik v vrtnih traktorjih za 'home' uporabo:
Tuff Torq K46
Tuff Torq K46 Oil Maintenance - General information for servicing your unit
This is a general guideline for Tuff Torq K46 oil maintenance procedure. For more information, visit our service site or call our service team.www.tufftorq.com
Pri tem menjalniku proizvajalci 'glumijo gljivu', olja kao doživljenjsko ni potrebno menjati (sealed for life traparije kot pri nekaterih avto proizvajalcih z avtomatskim menjalnikom), kot je včasih vsak mulo s Tomos avtomatikom vedel, da je potrebo olje vsake toliko zamenjati (aft).
Kdaj ste nazadnje menjali olje, filter in očistili oba magneta (lovilca opilkov) ?
3 deli
Pri starih huskvarnah rider (pro serija) z K55 in boljšim menjalnikom si lahko menjal olje brez podiranja zadnjega dela, tudi indikator nivoja je.
5:45 motor
8:48 menjalnik
Na prvi ali drugi strani te teme imaš identično zadevo iz amazona za 64 eur. Imam sam, je cheap varianta, ampak does the job.
Tole sem našel nekje naČe boš kdaj delal.....olje je not sae50....torej 5w50....15w50....20w50....
Samo v info....
Ameri pravijo ali Mobil1 15w50.....ali Valvoline VR1 15w-20w50
Imaš kak link (yt & co) ?Aia....na tistih menjalnikih ki so "sealed for life"
Folk sam nalivne in izpustne čepe notri ureže....
LoL....da ne bi!Drugače sem na bolhi videl oglas za tuff torq črpalko
Črpalka za menjavo olja v TUFF-TORQ menjalnikih
Črpalka za menjavo olja v TUFF-TORQ menjalnikih Prodam komplet črpalka z cevjo in nastavkom za lažjewww.bolha.com
Črpalka za menjavo olja v TUFF-TORQ menjalnikih
65 eur
Tega maš malo morje....Imaš kak link (yt & co) ?