Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Delno sočustvijem s tabo, ampak bodi vesel, da sploh kje dobiš vrtec.
Mi gre na organ, ker morajo vsi okoliški hribovci (s tem ne mislim nate) voziti otroka v vrtec, ki je najbližji njihovi službi, samo da je njim najbolj udobno, pa čeprav živi 40 ali 50 kilometrov izven Ljubljane. A naj jaz iz Ljubljane vozim otroka v vrtec v Litijo, samo da bo vam udobno in vam bo šlo vse na roko. Drugače je za vrtce pristojna tvoja občina in ne MOL. Če ostane prostor, ne vidim razloga, zakaj ne bi bil tvoj otrok v ljubljanskem vrtcu. Če ga pa ni, potem pa naj se tvoja žena spravi za volan in poskrbite sami zase, ne pa da samo jokate.
Se opravičujem, da sem bil grob, ampak take stvari me razpizdijo.
Upam, da boš našel najugodnejšo rešitev tvojega problema, in da zaradi tega ne bo na škodi katerikoli otrok.
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Zato ker občina financira vrtec in nobena noče plačevati za druge občane
CHAOREN - zakaj pa nebi dal otroka v privat varstvo? Koliko je sploh star otrok? Ker privat varstva so boljša in cenejša, mislim za manjše otroke do 4 let. Otrok nebo bolan pa ena ženska čuva okrog 5 otrok medtem ko v vrtcu jih je po 10+ na eno vzgojiteljico. DA nerečem da nobenemu otroku ritke ali noska ne obrišejo...
LP
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Ker privat varstva so boljša in cenejša,
Citat:
Uporabnik vincent pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Ker privat varstva so boljša in cenejša,
o tem bi se dalo diskutirati.
Meni osebno se zdi da v vrtcu kar dobro poskrbijo za otroka...(za brisanje nosu mi milo rečeno dol visi).
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Da bi poleg otroka še dom zaupal neznanki???
Citat:
Uporabnik MG3 pravi:
Jaz sem na svojem domu pazila po 5-6 otrok s posebnimi potrebami-na črno,
to je bilo zame najlepše obdobje mojega življenja.
Verjel ali ne, je z enim malim otrokom veliko več dela, ko s skupino 5-6 otrok starih 15-18 mesecev.
Kuhala sem jim sama, niso mi vozili z vrtca, igrali smo se, kopali so se v bazenčku, hodili smo na sprehode in se učili lažje pesmice, risali, peli in se igrali.
Če bi bila zdrava bi jih takoj spet nekaj vzela v varstvo, žal ap zaradi otežene hoje in okvare hrbtenjače tega več ne zmorem.
Nikar ne bodi bojazljiv, saj vse ženske tudi niso pokvarjene, nekatere so res ljubeče varuške, ki imajo rade majhne otroke in jim je v veselje, če lahko pazijo nanje v času, ko ste starši na delu.