Vrnitev modema-reklamacija

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
Zadeva je taka,da mi je lansko leto začetkom poletja indirekti udar strele uničil Amisov brezžični modem(pa moj routar tud).Dobr sem poklicu na Amis,povedu kako pa kaj.Ni problema,bomo poslal novega,uničenega pa vrnete.Vse izpeljemo po dogovoru,nakar pa nekje začetku leta dobim opomin,da sem dolžen modem vrniti oziroma plačati78€.problem je tuki zdaj ta,da nimam več potrdila,da sem modem dejansko poslal nazaj.Kaj zdaj naredit?Pisal sem že na reklamacije kjer je odgovor vrni ali plačaj.Neumno se mi zdi plačevat če sem ga vrnu,poleg tega pa niti ne vem kaj naj bi počel z zanič modemom.Potrdilo sem pa vrgu stran,saj je od tega minilo pol leta in zame je bila zadeva zaključena.Ali mi res ne preostane druzga kot plačat?

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.649
466
83
Tolmin
Poklici in reci, da jih imas vec doma in bi rad izvedel MAC ali serijsko stevilko modema, da bos vedel katerega vrniti
wink-1.gif

Jup-lepo je imeti operaterja kateri ti modeme posilja po posti
uf-1.gif

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Greš na pošto in prosiš za potrdilo. Če je od tega manj kot 1 leto imajo še vedno potrdilo v arhivu.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.514
6
38
Si mogoče pomislil, da te terjajo zato, ker skurjen modem plačaš ti, če tudi ga vrneš? Ponudnik namreč ne krije stroškov skurjene opreme od strele.

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.868
753
113
www.jernej.org
Zdaj ne vem, kako je pri Amisu... ampak npr. pri siolu je tako, da imajo oni modem v lasti in če ga skuri strela, ti ga brezplačno zamenjajo (saj je njihov in ne tvoj).

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Si mogoče pomislil, da te terjajo zato, ker skurjen modem plačaš ti, če tudi ga vrneš?
In to povedo eno leto pozneje?

Lahko jim tudi poveš, da si ti vrnil. Kdaj so ti poslali novega? Takoj, ko si klical, ali potem, ko so dobili tvojega?

Basko

Pripravnik
14. apr 2008
260
0
16
Vsa štala se je začela kake pol leta po tistem.Nov modem so mi poslal takoj ko sem klicu.Na pošti ne hranijo potrdil tko da praktično nimam nobenga dokaza o vrnitvi.Zadevo sem "rešu" tako,da sem na netu kupu rabljenga za 20€ in bom jutr tega poslal,Pa še dela,kar un ni ker ga je skurl.Upam,da bojo pol dal mir.