Svet na kanalu A, svet24 in podobni po lastnih izkušnjah prav čakajo na take objave. Čudno da vas še ni kdo kontaktiral. pošljite jim mejl, so precej odzivni. Jaz sem imel novico naslednji dan v svetu24....
Težil sem po forumih, medijih.... pol leta. Sicer to dolžnika še ni omehčalo popolnoma in je bilo potrebno še preko sodišča, ampak sem bil presenečen nad izzidom. da ne pišem kake grožnje in laži je pisal dolžnikov odvetnik.... bi morali najprej njega zapret, potem pa šele dolžnika.
Je pa res da je bilo pri meni lepa plača v igri in ne eni čevlji. Ampak takih z lepo plačo se nas je na koncu nabralo 60+.
In sodeč po objavah tule, se bo tudi vas hitro nabralo 60+.
Ne vtikajte se toliko v kvaliteto čevljev (jbg, intersport pobere skart robo....) , ampak v način reševanja reklamacije.
Res me zanima kako bi se rešila stvarna napaka? Kaj bi moral napisat v obrazložitev.
Sem prepričan, da če intersportu nekdo pošlje "odvetniški" dopis, da ne bodo z urankarjem nazaj mahali, ampak z evri. . Sploh če urankar ni več sodno zapriseženi izvedenec. Če je izvedenec izdal mnenje po tistem ko uradno ni bil več izvedenec, bi ga lahko tudi držali za ponarejanje uradnega dokumenta.