Citat:
Uporabnik capl pravi:
Ka se obremenjuješ s pediatrom, če sam zdraho dela .
Povej rajši kako opravičuješ današnji plačan praznik, če si pa ateist. kako lahko to brez slabe vesti koristiš, namesto da bi delal kot na navaden delovnik. Isto je z božičem in velikonočnim ponedeljkom, . Takrat pa na vsa prepričanja pozabite, koristite plačano odsotnost in se nažirate s tradicijonalnimi katoliškimi jedmi .
Mene bi bilo sram , rajši bi zastonj delal v službi, ali vsaj dal dopust za tisti dan, namesto šunke in pečenke, bi konzervo in zelje jedel, al pa zelje brez konzerve, samo da dokažem svoje prepričanje.
Sj tiste viške delovnih ur, ki bi jih ateisti oddelali med temi prazniki, bi lahko kompenzirali verniki večih ver,...npr. katoliški vernik bi praznoval tudi pravoslavni božič in obratno in oba praznika bi imela oba vernika plačana.
Genijalna ideja vredna referenduma, pa nej reče kdo kar hoče , tole bi blo za razmislit.
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Linux
......nimam denar za drugo, kradem pa ne
Ti si mu plačal svojega al si mu maznil?
Citat:
Uporabnik HotSatan pravi:
Okej, toliko o pokončnosti tvojih prepričanj potem. Ampak dobro zate, da nisi tak fanatik, kot od tebe zahteva tvoja vera. Plačano, seveda. Si hotel začet o tem, da ateisti kradejo?
Če ma kdo drug boljše veze mogoče, jst še zase ne morem zrihtat, ker čas je božji dar, js ga pa lahkomiselno in brezkoristno zapravljam, , namesto da bi naredil kako koristno ali dobro delo,Citat:
Uporabnik HotSatan pravi:
Ja, tako se pač za grehe opravičim ljudem, ki sem jih dejansko z njimi prizadel, ne pa kar enim tretjim ljudem v talarjih. Zaslužim si pekel. Ali bi se dalo zame izjemo nardit kot za Linusa?
Citat:
Uporabnik capl pravi:
aja,......si se 8888 že opravičil zaradi zajebavanja?
Citat:
Uporabnik capl pravi:
moje mnenje je, da bi se spodobilo, ker mi deluje pošten in načelen človek, v nasprotju z večino tu gor, vključno zmano.
No, že sam veš , če si prepričan da ga nisi prizadel, pol je vredu, sj sam pri sebi najbolje veš.
Samo kaj, ko sveto pismo vse tole postavi na lažCitat:
Uporabnik kloshar pravi:
ksz
6 resnic:
- da je Bog;
- da je Bog pravičen sodnik, ki dobro plačuje in hudo kaznuje;
- da so tri Božje osebe: Bog Oče, Bog Sin in Bog Sveti duh;
- da se je Bog Sin učlovečil, da bi nas s svojo smrtjo na križu odrešil in večno zveličal;
- da je človeška duša neumrljiva;
- da je milost Božja za zveličanje potrebna.
Tako so nas učili pri veronauku.