Vprašajte uporabnika 8888 karkoli o Bogu

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Sj vem de nisi neumn in se samo tepca delaš........pa vseeno.
Pri človeku, ki verjame v nekaj, vsaj obstaja možnost, da ga spreobrneš, da začne verjet v nekaj drugega.
Ateist je pa kot žival, ki verjame samo v ,,kako napolniti svojo rit in sprazniti jajca,, in kaj boš s takim. Lahko ga samo izkoristijo kot vzorčni primer, kaj se bo zgodilo z verniki, ki se ne bodo spreobrnili in zato si bodo vzeli najprej čas za ateiste in to zelo, zelo veliko časa in temeljito opravili svoje delo. Pa še greha, po svoji veri, ne bodo delali, ker popolni neverniki spadajo veliko nižje od vseh živali.
evil.gif

evil.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik HotSatan pravi:
Sicer pa jebesh tako "obrambo" pred vsiljevanjem nam tujega načina življenja, ki sama najbolj vsiljuje svoj način življenja, ne rabimo tega (vsaj ateisti). Nam je to tolk obramba, kot so bili tebi jugoslovanski komunisti obramba pred ruskimi komunisti.
hysterical-1.gif
Če jugoslovanski ne bi bli obramba pred ruskimi komunisti, bi tvoji starši živeli kot v Rusiji, .....sem mislil da je to kristalno jasno in je brez veze ti še to razlagat.
In v kaj ze sili RKC?.....sj vam ja vse dopusti in živite ko razpuščena drhal. Stanje je podobno kot v bibliji opisano, pred vesoljnim potopom, ...samo grabi vse materjalno in ni važno komu vzameš in če to sploh rabiš, še manj, kolk jih bo trpelo zaradi tega,vse požret, gonite se vsevprek in vam je vseeno al je moški al ženska, sploh ne poznate razlike več, sam da ma luknjo , še na zunaj povdarjate svoje barbarstvo s tetoviranjem in pirsingi, ko najbolj primitivna plemena. Vaš edini bog pa je denar, ki sploh ne obstaja, takrat so se vsaj klanjali zlatu, vi pa čistemu nič-u.
stupid-1.gif

Živa slika biblijskega predpotopnega stanja in zadnji čas je, da nekdo naredi red, al bomo spet neke sorte inkvizicijo uvedli, al nas okupira vera, ki pozna red, al pa genetsko zbrisat, ......koker je pa videt, je pa že uredil tako, da se bomo zbrisali sami, samo ne razumem, zakaj bom zaradi tebe, zbrisan še jst, ko sn čist v redu in bi lahko bil za mušter, tako sn fajn človk.
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Pri človeku, ki verjame v nekaj, vsaj obstaja možnost, da ga spreobrneš, da začne verjet v nekaj drugega.

Nekdo, ki je obljubil dosmrtno zvestobo Kristusu, ker misli, da ga v nasprotnem primeru čaka večni pekel, je blazno učljiv za kaj drugega, res. Bolj kot ateist, ki ni obljubil in ne verjame nič takega.
hysterical-1.gif

Citat:
Uporabnik capl pravi:
Ateist je pa kot žival, ki verjame samo v ,,kako napolniti svojo rit in sprazniti jajca,, in kaj boš s takim.

Vernik je ista žival, le da misli, da je nekaj več (zato je še mal hujša), glej:

Citat:
Uporabnik capl pravi:
jst, ko sn čist v redu in bi lahko bil za mušter, tako sn fajn človk.

Citat:
Uporabnik capl pravi:
in jst mam vedno prav

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Vernik ni žival, ampak božji otrok, zato je dejstvo, da je nekaj več.
smile-1.gif

......in jst mam vedno prav, ...sj ne da se hvalim, ampak tak je, ka js morem zato, če sn brihtn
wink-1.gif

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Sicer pa jebesh tako "obrambo" pred vsiljevanjem nam tujega načina življenja, ki sama najbolj vsiljuje svoj način življenja, ne rabimo tega (vsaj ateisti). Nam je to tolk obramba, kot so bili tebi jugoslovanski komunisti obramba pred ruskimi komunisti.
hysterical-1.gif
Če jugoslovanski ne bi bli obramba pred ruskimi komunisti, bi tvoji starši živeli kot v Rusiji, .....sem mislil da je to kristalno jasno in je brez veze ti še to razlagat.

Saj je, očitno moram za capla narisat, da bo razumel: nekako nimaš razloga za skakanje od veselja, ker ti je uspel se znajt v 2. najslabši varianti, če bi lahko ves ta čas živel kot Z Evropa. Enako nam je nekaterim pač ob RKC.

Citat:
Uporabnik capl pravi:
In v kaj ze sili RKC?.....sj vam ja vse dopusti in živite ko razpuščena drhal.

"Dopusti", ker je izgubila moč in ji ne preostane nič drugega, rada bi pa (vsaj v preteklosti je) teptala pravice gejev, žensk, odpravila kontracepcijo, kakšno vojno povzročila, nas prepričevala, da evolucija ne drži, mogoče celo, da se sonce vrti okoli zemlje, in nasploh zavirala znanost. Aja, pa še z zvonovi nas posiljuje in za vse to še javni denar sesa. Na kratko.

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Citat:
Uporabnik capl pravi:
......in jst mam vedno prav, ...sj ne da se hvalim, ampak tak je, ka js morem zato, če sn brihtn
wink-1.gif

Ne nisi, ker niti ne razumeš, kaj tvoja vera pričakuje od tebe. Kesat se moraš vsako nedeljo, ker si tako pokvarjen grešnik, ne pa se hvalit na forumu. Nočem se delat pametnega, ampak mislim, da te tvoje početje nekako vodi v pekel.
roza.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu

Citat:
"Dopusti", ker je izgubila moč in ji ne preostane nič drugega, rada bi pa (vsaj v preteklosti je) teptala pravice gejev, žensk, odpravila kontracepcijo, kakšno vojno povzročila, nas prepričevala, da evolucija ne drži, mogoče celo, da se sonce vrti okoli zemlje, in nasploh zavirala znanost. Aja, pa še z zvonovi nas posiljuje in za vse to še javni denar sesa. Na kratko.
In v čem od vsega naštetega nima prav?
shocked-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Citat:
Uporabnik capl pravi:
wink-1.gif

Ne nisi, ker niti ne razumeš, kaj tvoja vera pričakuje od tebe. Kesat se moraš vsako nedeljo, ker si tako pokvarjen grešnik, ne pa se hvalit na forumu. Nočem se delat pametnega, ampak mislim, da te tvoje početje nekako vodi v pekel.
roza.gif
, Ne, ko pridem od spovedi, so mi grehi odpuščeni in pol ga lahko spet cel teden serem
cheer.gif

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Saj pravim, da nisi najbolj brihten: če tako deluje, se pokesaj pred smrtjo, zakaj bi vsak teden čas zapravljal?

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Saj pravim, da nisi najbolj brihten: če tako deluje, se pokesaj pred smrtjo, zakaj bi vsak teden čas zapravljal?
Se preveč nabere, pa spomin mi nagaja, kar se mojih grehov tiče , nasprotno si pa tuje zelo dobro zapomnim..
tongue-1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Zdaj bi pa lahko še kako drugo vero spoznali, ...ne vem, mamo kakega zagovornika kake bolj agresivne vere, ki ima na vrhu čistilnega spiska, ateiste napisane?
wink-1.gif

......daj to organiziraj, ko že imaš prakso, pa še nestrpnosti do samo ene vere te ne bodo mogli obtoževat.
cool-1.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Sm mislu da si bolj brihtn, se pa prepiras s Caplom, ki vidis da se za razliko od 8888 sam zajebava.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Ni lepo to obtoževanje brez dokazov. Da sn butast mi lahko dokažeš, de se zajebavam, pa nikoli.

Neki razmišljam (au kak me boli tu nekaj v glavi) .....od kje ateistom pravica koristit plačan praznik na današnji dan, če je pa verski in ga ne praznujejo. Morali bi normalno delat, sj nimajo nič s tem.

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Sm mislu da si bolj brihtn, se pa prepiras s Caplom, ki vidis da se za razliko od 8888 sam zajebava.

Mi je začelo mal utripat, ko je začel spraševat, kje se RKC moti pri trditvah, med katerimi je bilo tudi to, da se sonce vrti okoli zemlje. Moram detektor rekalibrirat, ker je trenutno nastavljen na 8888, pa Capl pride skoz.
grin1.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Ka se obremenjuješ s pediatrom, če sam zdraho dela .
Povej rajši kako opravičuješ današnji plačan praznik, če si pa ateist. kako lahko to brez slabe vesti koristiš, namesto da bi delal kot na navaden delovnik. Isto je z božičem in velikonočnim ponedeljkom, . Takrat pa na vsa prepričanja pozabite, koristite plačano odsotnost in se nažirate s tradicijonalnimi katoliškimi jedmi .
Mene bi bilo sram , rajši bi zastonj delal v službi, ali vsaj dal dopust za tisti dan, namesto šunke in pečenke, bi konzervo in zelje jedel, al pa zelje brez konzerve, samo da dokažem svoje prepričanje.
Sj tiste viške delovnih ur, ki bi jih ateisti oddelali med temi prazniki, bi lahko kompenzirali verniki večih ver,...npr. katoliški vernik bi praznoval tudi pravoslavni božič in obratno in oba praznika bi imela oba vernika plačana.
Genijalna ideja vredna referenduma, pa nej reče kdo kar hoče , tole bi blo za razmislit.
zmaga.gif

Enik

Pripravnik
19. sep 2007
159
0
16
Ljubljana
Redko se oglasim, sem si že večkrat rekel, da se ne bom več, ker nima smisla, ker nisem psiholog oz psihiater, kar bi bilo nujno potrebno za...kakorkoli...Vedno bolj se mi zdi, da je ta forum obvezna literatura študentom psihologije...Pa da ne dolgovezim..me veseli, da še v to temo niste vdelali bele in rdeče, desne in leve..(no posredno..) Sam sem ateist in kar hoče Capl povedat in kar mu dam prav je: mene briga kakšne vere je nekdo..če mu ta vera pomaga, da postane boljši mož, oče, sin, ali prijatelj..naj jo ima in sem mu hvaležen da jo ima..vera in upanje je zadnje, kar nekomu preostane, za kar se lahko oprime, ko zatajijo ostale inštitucije..zakaj zdaj ta vojna..?! Za ego?! Otroci!! Moj prijatelj bi rekel: "nedonošenčki..":)
Skratka, vso pamet so nekateri z eno žlico popili..in se kljub temu z vetrom obračajo...dvojna morala..
Živi in pusti živeti...če pa je kakšen ego še predimenzioniran, pa na "MENSO" na testiranje..:p
nahrung002.gif