Če gre Xantia 270 praktično brez rok.....
Povej kaj več...Če gre Xantia 270 praktično brez rok.....bo pa ja 30 let novejsi avto sel 300taka bp. Saj bimerjev ki to zmorejo je na stotine na cestah...pa nic kaj posebej ne izstopajo v prometu....
Kaj si pa tako našpičen? Lepo, da si opisal en kiks od otroka (ne vem, o čemu se gre), verjetno v poduk drugim..če vas pa Rok zajebava, ima pa očitno svoje razloge...kakor ga poznam (ok, par ur pa po zasebnem dopisovanju), je mlad dec absolutno kul, fer, seveda ima mladostne fore, bmk, kdo jih pa ni imel.Če ostali ne, jaz tole zadevo jemljem resno. Tudi z vso resnostjo sem opisal kiks svojga mulca, mi ni žal, čeprav še evdno poslušam zbadljivke odraslih moških in očetov. Za razliko od še ne čisto odraslega smrkavca z avti na steroidih, smo ostali očetje odraslih, ali pa skoraj odraslih mulcev. Še dečko z Mustangom je par pametnih povedal tu gor, potem je žel v mode zajebavanja, tko da se res ne bi pogovarjal kok gre Xantia po zaletišču skakalnice v tej temi.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Čakam enega, ki bo uspel 310km/h brez glave (fizično, ne v prenesenem smislu). Ta bo šele caR.
ej stari, ko boš imel cajt prlet do mene pa lahk ponoviva, pomoje bi še stisnu enih 10 km več.....Kaj si pa tako našpičen? Lepo, da si opisal en kiks od otroka (ne vem, o čemu se gre), verjetno v poduk drugim..če vas pa Rok zajebava, ima pa očitno svoje razloge...kakor ga poznam (ok, par ur pa po zasebnem dopisovanju), je mlad dec absolutno kul, fer, seveda ima mladostne fore, bmk, kdo jih pa ni imel.

Tele M5 bimerje vedno srecujes kako delajo zastoje na prehitevalnem pasu...Če gre Xantia 270 praktično brez rok.....bo pa ja 30 let novejsi avto sel 300taka bp. Saj bimerjev ki to zmorejo je na stotine na cestah...pa nic kaj posebej ne izstopajo v prometu....
To da smo vsi iz rocnih pri prestopu na avtomatika stisnili zavoro 2-3x je tako neizbezno. Samo potem ugotovis da imajo vsi avtomatiki tam levo - "odlozisce za levo nogo".To je to.
In ja, edina kolikor toliko varna varijanta je, da levo nogo pod sedež pospraviš.
To isto odložišče imajo tudi neavtomatiki.To da smo vsi iz rocnih pri prestopu na avtomatika stisnili zavoro 2-3x je tako neizbezno. Samo potem ugotovis da imajo vsi avtomatiki tam levo - "odlozisce za levo nogo".
Ja na hitro prebral. my badJaz razumem da išče P-parking nalepko/magnet.