Vožnja s spremljevalcem pri 16ih

jezek

Guru
24. jul 2008
5.507
2.393
113
Če gre Xantia 270 praktično brez rok.....bo pa ja 30 let novejsi avto sel 300taka bp. Saj bimerjev ki to zmorejo je na stotine na cestah...pa nic kaj posebej ne izstopajo v prometu....

• Wow
Reactions: Gatto

jezek

Guru
24. jul 2008
5.507
2.393
113
Povedano vse ze veckrat tu gor, ne bom ponavljal. Razletela pa se ne bi verjetno tam nekje do ene 330. Karoserija in podvozje namrec

• Haha

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.930
10.949
113
Če ostali ne, jaz tole zadevo jemljem resno. Tudi z vso resnostjo sem opisal kiks svojga mulca, mi ni žal, čeprav še evdno poslušam zbadljivke odraslih moških in očetov. Za razliko od še ne čisto odraslega smrkavca z avti na steroidih, smo ostali očetje odraslih, ali pa skoraj odraslih mulcev. Še dečko z Mustangom je par pametnih povedal tu gor, potem je žel v mode zajebavanja, tko da se res ne bi pogovarjal kok gre Xantia po zaletišču skakalnice v tej temi.

Gatto

Guru
19. jul 2007
19.372
805
113
tu in tam
Če ostali ne, jaz tole zadevo jemljem resno. Tudi z vso resnostjo sem opisal kiks svojga mulca, mi ni žal, čeprav še evdno poslušam zbadljivke odraslih moških in očetov. Za razliko od še ne čisto odraslega smrkavca z avti na steroidih, smo ostali očetje odraslih, ali pa skoraj odraslih mulcev. Še dečko z Mustangom je par pametnih povedal tu gor, potem je žel v mode zajebavanja, tko da se res ne bi pogovarjal kok gre Xantia po zaletišču skakalnice v tej temi.
Kaj si pa tako našpičen? Lepo, da si opisal en kiks od otroka (ne vem, o čemu se gre), verjetno v poduk drugim..če vas pa Rok zajebava, ima pa očitno svoje razloge...kakor ga poznam (ok, par ur pa po zasebnem dopisovanju), je mlad dec absolutno kul, fer, seveda ima mladostne fore, bmk, kdo jih pa ni imel.

• Všeč mi je
Reactions: motoroki

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.630
2.185
113
:cool: :cool: :cool: :cool: :cool: :cool:
Čakam enega, ki bo uspel 310km/h brez glave (fizično, ne v prenesenem smislu). Ta bo šele caR.

A luleke merimo?

310.png

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
650
124
43
Kaj si pa tako našpičen? Lepo, da si opisal en kiks od otroka (ne vem, o čemu se gre), verjetno v poduk drugim..če vas pa Rok zajebava, ima pa očitno svoje razloge...kakor ga poznam (ok, par ur pa po zasebnem dopisovanju), je mlad dec absolutno kul, fer, seveda ima mladostne fore, bmk, kdo jih pa ni imel.
ej stari, ko boš imel cajt prlet do mene pa lahk ponoviva, pomoje bi še stisnu enih 10 km več.....:aplauz::evil::nazdravje:

• Haha

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.779
1.571
113
Če gre Xantia 270 praktično brez rok.....bo pa ja 30 let novejsi avto sel 300taka bp. Saj bimerjev ki to zmorejo je na stotine na cestah...pa nic kaj posebej ne izstopajo v prometu....
Tele M5 bimerje vedno srecujes kako delajo zastoje na prehitevalnem pasu...

V zadnjem tednu mi je uspelo 2 prepricat da sta se odsanjala na voznega...

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.779
1.571
113
Varno se v slo na AC (po mojem mnjenju) da peljati nekje do 180 - 200 ce si dober. Kaj vec pa dvomim glede na danasnji promet in voznike...

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
9.320
4.324
113
Med tem ko jo iščeš, bi jo že online naročil in jutri bi bila pri tebi. ;)

PS: zakaj pa sploh rabiš parking magnet? :sprasujemse: