Vozniški izpit

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Malo sem razmišljal v to smer...Si pil pa te ustavijo. Seveda se jim ustaviš (recimo če je to na kakem parkingu), parkiraš in se zakleneš not ter počakaš dokler se ne strezneš in im na noben način ne odpreš vrat ne šipe. Kakšna kazen sledi?

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Ponavadi ti solzilc našpricajo v prezračevalne šobe in kmalu objokan prostovoljno izstopiš
grin1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Prisilno odprejo vrata
wink-1.gif
.
Ko so mene ustavli, sem hitro ustavil, stopil iz avto, ter ga hotu zaklent. Pa mi reče, če bom pihat, pa sm reku, da itk nism vozu
evil.gif
.
Pa je lepo rekel, da lahko piham, pa pokasiram kazen, lahko gremo pa na odvzem krvi, pa bo hujše kot samo tista kazen. No, kazen je bla mejhna-žal mi je le tistih pik, ter 24 urni odvzem izpita
bonk.gif
.
Skratka, če imaš neki v glavi, te taka situacija strezne in ko vozš, spiješ pivo, 2 max. Če si pa kekec v glavi, pa itak ni pomoči...

Edit: kolega je imel pa tako štorijo, da, ko so ga ustavljali, je zbežal na parkplac, pa se usedel na sovoznikov sedež. Ker je takrat ravno kupil avto, je bil pisan še na prvega lastnika avto. Mu je policaj svetil z meglajtko v avto, pa mu rekel, kdo je vozu. Pa mu on reče, da če ne vidi, da je nasekan na polno in da je šofer pobegnil in njega pustil v avtu. Je reku, da je štopal in mu je en ustavil, ter ga peljal. Policaj preveri dokumente od avta ter njegove in se papirji niso ujemal, pa mu je samo rekel, da naj lepo spi naprej in sta se odpeljala dalje polcaja
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Boljše, da se te dni ne voziš okoli, dokler nimaš urejeno, ker skoraj na vsakem vogalu stojijo in Martinčke lovijo.

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
Citat:
Uporabnik dekca pravi:
Če ne boš preveč pameten, ko te ustavijo, in če lepo razložiš, da veš, da ti je pretekel in da greš v ponedeljek (ker danes pač ni uradnih ur) zrihtat, ne bo panike. Drugače te lahko obrijejo za 400€ (tm nekje).
dvomim, da bi ga spustili čez, ker večina policajev je dandanes nečloveških in bi pokasirali kjer se le da. mene so prejšnji teden ustavli, ker nisem bil pripasan, čeprav sem se usedel v avto 20 sekund prej. ravno sem zavijal s parkirplaca na cesto, 30 metrov naprej na rondoju pa policaji in položnica za 120€
jezen.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Ne
grin1.gif

@flip- če si tista generacija, katera je imela avtomatsko do 20xy leta veljavno vozniško, potem 220 zaznamka nisi imel notr. Vsi, katerim je vozniška potekla po 2 oz. 3 letih, so pa imeli uradni zaznamek, da je oseba voznik začetnik (torej 220).

jaz bom že davnaj pod rušo pa bom še vedno imel veljavno vozniško dovoljenje
hysterical-1.gif
206x