Prisilno odprejo vrata
.
Ko so mene ustavli, sem hitro ustavil, stopil iz avto, ter ga hotu zaklent. Pa mi reče, če bom pihat, pa sm reku, da itk nism vozu
.
Pa je lepo rekel, da lahko piham, pa pokasiram kazen, lahko gremo pa na odvzem krvi, pa bo hujše kot samo tista kazen. No, kazen je bla mejhna-žal mi je le tistih pik, ter 24 urni odvzem izpita
.
Skratka, če imaš neki v glavi, te taka situacija strezne in ko vozš, spiješ pivo, 2 max. Če si pa kekec v glavi, pa itak ni pomoči...
Edit: kolega je imel pa tako štorijo, da, ko so ga ustavljali, je zbežal na parkplac, pa se usedel na sovoznikov sedež. Ker je takrat ravno kupil avto, je bil pisan še na prvega lastnika avto. Mu je policaj svetil z meglajtko v avto, pa mu rekel, kdo je vozu. Pa mu on reče, da če ne vidi, da je nasekan na polno in da je šofer pobegnil in njega pustil v avtu. Je reku, da je štopal in mu je en ustavil, ter ga peljal. Policaj preveri dokumente od avta ter njegove in se papirji niso ujemal, pa mu je samo rekel, da naj lepo spi naprej in sta se odpeljala dalje polcaja