Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ta vip nalepka bi ti res koristila ko bi te ustavila policija in te vprasala o pogodbi o zaposlitvi ki jo mora vsak voznik vedno imeti pri sebi.
Mislim ne vem kdaj se ti je poslabsalo ampak se mi zdi da vcasih nisi tako nabijal.
Pogodbo sem imel vedno s seboj, da ne bo kake pomote
A tebi, če nekdo reče ajde mulo spelji se res kar greš?
Ne delaj trega ni dobro za zdravje
Človek glej nerad žalim, ampak ti si tepec. Ker ali si tako neumen da pocnes nekaj narobe in si preprican da je to prav ali pa pametujes o stvares o katerih res nimas pojma.
Namrec ce zelis legalno voziti taksi vozilo, moras imeti v avtu: prometno dovoljenje z oznako da je vozilo namenjeno javnemu prevozu potnikov, licenco izdano za točno ta avto, opremo za taksi, pogodbo o delu (ne avtorsko, podjemno ali karkoli drugega).
nekateri mislijo da drzavo prinasajo naokoli tako, da voznikov vsakih 8 dni naredijo novo pogodbo o poskusnem delu... ampak ne gre... ne bom pisal zakaj ampak zadnji mesec jih je kar nekaj fasalo ornk kazni zaradi neupostevanja predpisov.
Morda si res sel nekoga iskat na letalisce. To se ne pomeni da si vozil taksi. in to da si se ti pripeljal na brnik, parkiral vzporedno s taksisti ki tam cakajo (ker si žešči seveda veš kje to je) in nato pobral stranko je enostavno buča. Ti je softi napisal zakaj. In ja, v sporih glede tega je že posredovala policija, ki ima navodila, da taksisti ki nimajo dovolilnice od brnika nimajo tam kaj iskat. Aja sej res, ti si imel svojo imaginarno VIP nalepko.
V zivljenju sem se ukvarjal ze z nesteto stvarmi. verjamem da ti tudi. Ampak nikoli se nisem izmisljeval stvari. in nikoli si nisem izmisljeval stvari samo zato da bi dokazoval svoj prav.
Ker a ves v tvoji zgodbi je ena stvar res nelogicna: ce si ti sel nekoga cakat not na prihode s tablico v roki, zakaj zaboga bi imel na avtu nalepke in taksi tablo?!
V enih temah te je blo zanimivo brat ker sme mislil da se na dolocene stvari spoznas, ampak v tej temi stalno dokazujes da si en navaden blefer. Jaz te bom kar malcom zacel klicat.
In ja ne bom ti vec replicirar tu pa ce magar napises da vsak dan na zelezniski postaji v ljubljani nakljucne stranke pobiras taksisti tam te pa pozdravljajo ker imaš vip nalepko z motivom lokomotivčka Tomaža.