Vozilo za aktivne

mistique

Guru
16. jun 2009
13.765
1.572
113
Emona / Carnium
V v70 lahko daš samo skiro, pa še to ga moraš zložit...kolesa pa samo tako, da zjebeš in kolo in tapicirungo
wink-1.gif

Vidim, da ste eni bolj trdi
evil.gif
, zato bom pojasnil: koles ne maram zlagati kot gajbe (eno na drugo), ker se preveč stvari pof*ka.

Expert/Jumpy skoraj v popolnosti ustreza kriterijem. Sam še v njemæiju ga treba it iskat, k pr' nas so očitno to pozlačene truge...

koliko

Guru
21. avg 2007
4.368
2.404
113
SV SLO
Ravno zaradi takih potreb sem nabavil pick up-a. Zadeva je fenomenalna. Na keson vržeš kar ti je želja dol spraviš prav tako. Kosilnica, kolo, pes(v kletki), pohištvo, orodje za vrt, kurjava, smuči..... Ni treba paziti ali je čisto ali umazano. Če je umazano enostavno spereš keson in to je to. Edini minus je, da ima samo dva sedeža.

mistique

Guru
16. jun 2009
13.765
1.572
113
Emona / Carnium
Jaz bi vseeno rabil 3 zice oz. možnost 3 + 2. Furgona ne bi jemal.

Off topic: Kako pa pes v hladnih dneh prenaša vožnjo v kesonu? K mi našga pač na toplem držimo
smile-1.gif

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Jaz bi vseeno rabil 3 zice oz. možnost 3 + 2. Furgona ne bi jemal.

Off topic: Kako pa pes v hladnih dneh prenaša vožnjo v kesonu? K mi našga pač na toplem držimo
smile-1.gif
Sodelavec ima Škodo Roomster. Spravi 2 bicikla not bp. Zadovljen fu£. Edin malo se kadi za njim
evil.gif

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.768
169
63
Citat:
V v70 lahko daš samo skiro, pa še to ga moraš zložit...kolesa pa samo tako, da zjebeš in kolo in tapicirungo
wink-1.gif

evil.gif
, zato bom pojasnil: koles ne maram zlagati kot gajbe (eno na drugo), ker se preveč stvari pof*ka.

Expert/Jumpy skoraj v popolnosti ustreza kriterijem. Sam še v njemæiju ga treba it iskat, k pr' nas so očitno to pozlačene truge...

V70 je fajn, ker je precej nizek in je montaža kolesa na streho precej enostavna.
Sem se že zaj.bal, ko sem dal kolo v avto, šel na furo, dol z gmajne pa prišel ves blaten. In potem blatno kolo v avto tlačil.
ne-ne-1.gif

lp

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.982
-384
113
Citat:
wink-1.gif

evil.gif

da ti povem... teh avtov ni, ker jih vsi iscejo. avto je prakticen, tpezen, dost velik za manjse privatnike, tako da dobri hitr grejo. mi smo nasga experta dobil za 6k, ampak smo ene 14dni aktivno iskali in viseli na avto.net, in ko se je pojavil smo šli takoj ponjga.

pa vsak k ga ima, ga ima do konca... tud jest ga nebi zamenjal kr tko...

zanc sm vidu v cerknici enga rabljenega... bil je okol pet. sam dvomim da je se na netu...

no sej je se zmeri

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=9792237&show=1&avto=Peugeot%20Expert%202.0%20HDI

za 4k bo ok cena

Nazadnje urejeno:

mistique

Guru
16. jun 2009
13.765
1.572
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
V70 je fajn, ker je precej nizek in je montaža kolesa na streho precej enostavna.
Sem se že zaj.bal, ko sem dal kolo v avto, šel na furo, dol z gmajne pa prišel ves blaten. In potem blatno kolo v avto tlačil.
ne-ne-1.gif

lp

Imamo pri bajti xc70 (in v tak avto se ne tlači svinjskega gorca ali celo dva
cry12bpy.gif

Jaz bi rad gajbo, v katero lahko zložim ravno blaten bicikel, blatnega psa, blatne gojzarje, mokre peechke
grin1.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Res je. Ampak berlingo in partner za podobno ceno precej bolje izgledata - ful več jih je na cesti, torej kupljenih

pablohasan

Fizikalc
18. avg 2007
1.104
3
38
Berlingo in podobni so se vedno precej mali, ce bi kolesa rad dajal notri brez snemanja gume. Tako da kombi ali pa pickup.

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
Jst mam 2003 xtraila, 2.0 na bencinc, 4x4. Zadnji zici se podrejo v poden, tko da mas ravno, s plastiko prekrito povrsino. Bicikli grejo not pokonc, jst mam se postlo iz pene narejeno in pr svojmu 1.8 m spiva dva notr brez problema. Pa se tavelk sibedah je zakon...

Gasper008

Guru
24. sep 2012
4.746
827
113
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Ravno zaradi takih potreb sem nabavil pick up-a. Zadeva je fenomenalna. Na keson vržeš kar ti je želja dol spraviš prav tako. Kosilnica, kolo, pes(v kletki), pohištvo, orodje za vrt, kurjava, smuči..... Ni treba paziti ali je čisto ali umazano. Če je umazano enostavno spereš keson in to je to. Edini minus je, da ima samo dva sedeža.

Za to pa obstajajo Double Cab pickupi
wink-1.gif
Keson je še vedno dovolj velik za razne športne rekvizite, na zadnji klopi dovolj prostora, je pa dejstvo da cenovno ne bo na ravni Berlinga, niti po nakupni ceni niti po porabi. Nimaš pa DMV pri uvozu, če je dovolj velik keson, zavarovanje in dajatve pa niso odvisne od moči in kubature motorja ampak nosilnosti, tako da večji motor razen za tankat ni pretirano stroškovno drag.