Vozilo od privat prodajalca na položnice?

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Ti si si bolj vikend (nepremičnino) kupil kot pa vikend car.
grin1.gif

B81

22. jul 2007
37.665
10.953
113
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
glede na to da so cene takšnih bmw-jev od 7.000€ + bo rabil kar nekaj 10.000€
zmaga.gif

Sem malo pogledal po mobile.de, pa mi nekaj ni jasno....saj vse lepo in prav, ampak ti avti se ne prodajajo po 7 jurjev...6 se jih prodaja od 1200 eur do 3500, pa en za 8, ki je verjetno podoben talent, kot ti...

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
zmaga.gif

Sem malo pogledal po mobile.de, pa mi nekaj ni jasno....saj vse lepo in prav, ampak ti avti se ne prodajajo po 7 jurjev...6 se jih prodaja od 1200 eur do 3500, pa en za 8, ki je verjetno podoben talent, kot ti...

torej ima tudi slovenija talent, e30 talent, mene
cheer.gif

B81

22. jul 2007
37.665
10.953
113
Pa saj se strinjam...sam mam 7 k eur vreden avto, ampak to samo jaz vem, ostali ne verjamejo. To so pravi talenti...
hysterical-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
zmaga.gif

shocked-1.gif

A lahko prilepiš eno sliko tega tvojega bolida, lepo prosim? Me res zanima kako izgleda. Se ne hecam.
Če te je strah, da ti ga bo zaradi objavljene slike kdo ukradel, lahko pošlješ sliko tudi na PM.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
kok ste res butlji, to tako pač je in takšne so vrednosti, za nekoga ki mu je to staro jajce mu še 200€ ni vredno, za tiste ki pa so ljubitelji in malo poznajo pa vedo da je takšen avto dosti vreden, sploh če ima 325 motor in pri nas se najde dosti takih ki bi plačali lepo vsoto za ta avto, ker jih pač ni. e30. samih je dovolj, samo jih je kup z 316, 318 in 320 motorjem, takšna je pa v sloveniji edina oz. je še en touring.

nikamor ne bom limala nobenih slik, imaš jih v moji garaži v profilu to je pa to.

sicer pa smo spet tukaj, to imam jaz, ti imaš to kar tebi paše, denis ima to kar njemu paše, in spet nekdo drug to kar mu paše. zato pa je toliko različnih stvari, avtomobilov, možnosti, da ima vsak kar želi ali zmore imet.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Pa ne se razburjat, saj te nisem za=baval. Res me je zanimal tvoj avto, ker smo se v mladosti preganjali s podobnim. Sicer je bil dvovraten 320i s šestimi cilindri, ki ga je imel prijatelj. Avto je bil lahek in relativno močan. Brez elektronike, da ga je bilo veselje nažigati v zaprtih ovinkastih cestah, ker je šlo skoraj ves čas napočez.
Tvoj avto mi ni tako hud, najbrž zato, ker ima 4 vrata pa še svetle barve je. Ampak glavno, da je tebi všeč, ne se ozirat na druge. A žmigavc si že zamenjala?

Drugače pa jaz avto jemljem kot prevozno sredstvo in ne kot hobi. Za razvedrilo imam motor. Avto je stara kanta (čeprav je pol mlajši od tvojega), ki pa je zanesljiva in me ne stane veliko. Ne rečem pa, da ne bi imel boljšega, žal pa trenutno to še ne gre.

Ne se preveč jezit, ti bo rit zrasla.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Prejšnji je bil črne barve in coupe... sem se "zjokala" zaradi zlate barve in 4. vrat ko sva zamenjala za tega, ampak zdaj ga nebi menjala za nič na svetu, se full navadiš
wink-1.gif
pa še veliko boljši je od prejšnjega coupeja.

Ja žmigavci so zamenjani, feltne tudi pa še par detajlov zunaj. Slike so nastale tisti dan, ko je bil avto poliran in notri globinsko sčiščen, tist dan so omenjene malenkosti še ostale, ker ni bilo več časa, ampak je zdaj zrihtano tudi to.

Rit je pa glih prav velika
grin1.gif
.

Tudi mene E30 ne stane veliko (več), imam ga pa za užitek, tako kot ti motor
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
tok si đek pa nimaš 3000 za avto

..
Je pa avto zaaran, tako da očitno mi je maci posodla, v ju3 jo pa na poti s kopra cuknem en krog po medvodah.
...

Povej kdaj, da ne bom slučajno žrtev "neprilagojene hitrosti".
wink-1.gif

Z 90hp dizelskim motorjem se morem prav pometrat da gre čez 130 na AC.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Ja sem tukaj, samo se ne mislim ukvarjat s takimi bedarijami, če pa ne razumeš pogovornih izrazov ti pa ne morem pomagat. Drekač brezvezni.

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.916
116
63
mb+ -20km
To niso bedarije, kakšni pogovorni izrazi. Če se že imaš za neko znalko BMW-jev, bi lahko vedla, da ti motorji ne obstajajo bijač.
Se mi prav smili tvoj (če ga imaš sploh) poleg tebe.
Kar se tiče drekača, pa celi alter ve, da si največje govno tu gor.
Me OFF v tej temi.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
bero1

ne seri. maci je prou fajn deklina. daleč boljša kot večina kretototv tukaj.. je celo kaj kdaj pomagala svetovala ne pa samo nabijala...

je lepo pogovorno napisala... in tisti s kančkom IQ bi znal razbrati da je napisala "laično laikom" lahko bi pa napisala oznake...

meni osebno M34, M39 itd nič ne pomeni. če mi pa nekdo reče bmw serija 5, 530 mi veliiik več pove...