Meter za ritjo sprednjemu idiotu?O kakih dveh govoriš? Snemalec je le toliko idiot, da s telefonom snema.
Ti dam naslov? Pridi.Največji IDIOT tukaj si TI!
Da dobim takega debila kot si ti na cesti zapeljam pred njega ga ustavim in šus v glavo majke mi!
Daj povej kaj voziš in registersko, da te najdem!
Čakam.Ti dam naslov? Pridi.
Vem, da je bližje, je pa po južni in vzhodni hitreje - velikokrat preizkušeno.Aha, na 24 kur so se ustavili 2014.
McGiver po severni je tudi dober km bližje, nima praktično nič hitreje ker je dlje časa 110 omejitev
Nikogar osebno nisem zmerjal, če se prepoznaš tvoj problem.
Ti si mene osebno z idiotom.
Daš naslov in telefonsko?
A to ni žaljenje? Žalil si mene in vse, ki vozimo po levi ja! Kaj ti tu ni jasno! Sorri, ker sem se prepoznal, ker vozim tudi po levi Ti neČe še nikoli nisi si en velik lažnivec, če pa si, pa si en velik debil!"Po levi vozijo debili. Debil ne zmore namere, samo počne tisto kar mu narekujejo osnovni refleksi (žretje, sranje in fukanje)."
"Sta se najdla dva idiota skupaj."
Sorri, ker sem se prepoznal, ker vozim tudi po levi Ti neČe še nikoli nisi si en velik lažnivec, če pa si, pa si en velik debil!
Nazadnje sem, ko sem se ubadal s takim kot si ti, fasal konkretno kazen. Ker je model takoj po najinem krajšem "pogovoru" tekel na policijo prijavit.A to ni žaljenje? Žalil si mene in vse, ki vozimo po levi ja! Kaj ti tu ni jasno! Sorri, ker sem se prepoznal, ker vozim tudi po levi Ti neČe še nikoli nisi si en velik lažnivec, če pa si, pa si en velik debil!
Še vedno pa čakam tvoje podatke, ne se sedaj izmotavat, kaj si stisnil pičko al kaj, ne ti men "Daš naslov in telefonsko"
Če imaš jajca objavi tukaj svoje podatke, naslov (telefonska me ne zanima ) ker se bom osebno zglasil!
Če te je tukaj strah lahko tudi ZS.
Kje si ti videl, da jaz kampiram na levem ali sem kdajkoli zagovarjal take? Očitno še en nepismen pacijent.Luce: kot so ti ze rekli, debil si, ce kampiras na levem pasu. So neka pravila, ki se jih je treba drzat. Ampak faca kot si, tega ne razumes.