Volvo S80 2008 letnik

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.773
548
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Se dobr da je kdo povedu kako se spremeni v Anglescino
smile-1.gif

Ampak OK.

OK pogledu na svojem in je sivo
jezen.gif

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Ni potrebno, le nekoga s pravim orodjem moraš poiskat. Jaz bi ti naredil za 10€. Edino za bencin bi zapravil precej.
grin1.gif

Aja? Si shure? Ker takrat je tip pred mojimi očmi z neta potegnil software update, kterega morejo potem direktno plačat Volvu.
smile-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Pooblaščenci morajo dostikrat placati kaksno zadevo proizvajalcu.
Pri Oplu je tako da če stranka zgubi CarPass, ga je potrebno novega narociti iz fabrke in le ta trgovcu zaračuna izdajo le tega, pa to ne poceni.

crashednburnt

Majstr
Osebje foruma
20. jul 2007
8.745
434
83
Goriška
www.avtopro.si
Citat:
Uporabnik MaverickT pravi:
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Ni potrebno, le nekoga s pravim orodjem moraš poiskat. Jaz bi ti naredil za 10€. Edino za bencin bi zapravil precej.
grin1.gif

Aja? Si shure? Ker takrat je tip pred mojimi očmi z neta potegnil software update, kterega morejo potem direktno plačat Volvu.
smile-1.gif

Sem sure, sem enkrat to delal enemu na S60 mislim. Saj tudi Windowse v osnovi plačaš, se jih pa da tudi drugače dol potegnit.
evil.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.773
548
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Kaj je sivo?

A opcija za jezik nastavit?
Do jezika se priklikam in potem ima na izbiro angleško, nemško, francoski, špansko, grablice (ruščina, srbščina?), švedsko, soumi (a je to finsko) češko in to je to.
Ne morem nobenega jezika izbrat. Podobno kot v windowsih za kakšno opcijo z desnim klikom.