In karavana gre dalje ...Ta tuji politik ni tuji. Je iz EU. Prijatelji naši so to...volilni molk je na disabled. Biznis ez južual.
In karavana gre dalje ...Ta tuji politik ni tuji. Je iz EU. Prijatelji naši so to...volilni molk je na disabled. Biznis ez južual.
Hm, tile bodo do volitev celo državo potunkali v tak drek, da se ga v naslednjih desetletjih ne bo dalo spucati.,Tole sem pa kar pričakoval
![]()
Nov predlog Levice: Če praznik pade na nedeljo, bi bili prosti v ponedeljek
Levica je danes vložila predlog za spremembo zakona o praznikih in dela prostih dnevih, pri čemer predlagajo enako število prostih dni vsako leto.n1info.si
Tole sem pa kar pričakoval
![]()
Nov predlog Levice: Če praznik pade na nedeljo, bi bili prosti v ponedeljek
Levica je danes vložila predlog za spremembo zakona o praznikih in dela prostih dnevih, pri čemer predlagajo enako število prostih dni vsako leto.n1info.si
A si ti zbrano prebral kar piše?sem prvo mislil, da se hecajo, da je 1. april. Ampak oni to resno, pa resno 4-dnevni delovnik na teden. Pi****, mi smo druga Švica, kaj druga, prva, švicarji so amaterji proti nam
to pa je že totalno brez občutka... ko misliš, da niže ne gre
A si ti zbrano prebral kar piše?
JJ je bil med prvimi v Kijevu, po tem se zagotovo loči od Orbana, bolje da modro molči. Obstaja verjetnost podtikanja z druge strani, sicer je pa to možno s pomočjo ruske strani. Zanimivo da je sedaj kar nekaj člankov o ruskih botih, do sedaj pa nič, nekaj se pripravlja.Ma Ivan tule kr mičkeno težavo z vprašanjem na katero stran se postavit. Vsi njegovi "prijatli" so Putinovi
Ampak pazi baje da 7% folka podpira to.Hm, tile bodo do volitev celo državo potunkali v tak drek, da se ga v naslednjih desetletjih ne bo dalo spucati.,
Anarhisti se v kaosu najbolje znajdejo.Ampak pazi baje da 7% folka podpira to.