Volilci smo tokrat odločeni, da ne bomo volili več po sistemu samo da nekdo ni. Sedaj bo: samo da je Janša.
Veliko bolje bi bilo: "samo da zadnjih 20 let ni bil na nobeni volilni listi"Volilci smo tokrat odločeni, da ne bomo volili več po sistemu samo da nekdo ni. Sedaj bo: samo da je Janša.
A ni vsak svoje Vonte Kovač?Vsak je svoje vonte kovač. Res pa da moja vonta ne kroji tebi usode... maš srečo![]()

Pravi da je bila omejitev napaka in ponuja svoj odstop.A mi lahko prosim kdo pove kaj je nebulozil Golob o normirancih na tistemu posnetku par postov nazaj, da mu ne bom podarila še enega klika?
Modra nasvet za vse z volilno pravico.jaz sem na zadnjih, pa tudi na predzadnjih volil janšo, pa ne ker bi mi bil všeč, ampak so bile v igri manjše, obrobne stranke, ki so mi nekak ble okej, mele procentov glih za pridt na Gregorčičevo, po usmerjenosti pa nekje bolj desne. Te stranke bi lahko bile potencialni koalicijski partnerji, tudi iskre so bile med njimi in sds om, seveda če bi sds dobila mandat. In sm pač špekuliral da če obkrožm janšo bom morda videl tud te ki so mi bile izbor. Pač čisti loto, če pade jackpot pade, drugače več sreče prihodnjič
Trenutno se mi dopade Lotrič in njegov Fokus al kaj je že. Mož je fizik, ma firmo oz jo je prepisal na otroka, fajn je ker kot meroslovc bo verjetno mel bolj umerjene vatle kot aktualna vlada, to pa pomeni da se bo mogoče kaj premaknilo na bolje. Pa za začetek zna s cekini in ve da ne rastejo na drevesu. če pa recimo odmislim njega sm pa nekje na istem kot ti. Pa tokrat mislim da mi prvi odstavek ne bi kaj dosti pomagal

Kapitalizem ali bolje rečeno neoliberalizem je v glavnem o občutkih in počutju. To ga žene...nismo več v raciji (industrijske revolucije).Vi si sploh ne predstavljate kako se je počutila v istem prostoru s tem človekom
Poglej priponko 103818
Vi si sploh ne predstavljate kako se je počutila v istem prostoru s tem človekom
Poglej priponko 103818
Kak je pikuša nasmejana. Eni tu mora da ste orgazem fasali.
Ja luba duša, zakaj pa se nisi vsedla.Vi si sploh ne predstavljate kako se je počutila v istem prostoru s tem človekom
Poglej priponko 103818
Verjetno podobno kot med kapitalisti v Davosu.Tudi proti njim se bori.Vi si sploh ne predstavljate kako se je počutila v istem prostoru s tem človekom
Poglej priponko 103818
Boh, samo je tukaj na tabli res vse drugačne oblike, kot je bilo. Nekomu odgovarjaš, ampak moraš potem to izbrisati, če hočeš biti nevtralen. Ampak vseeno vztrajam- tale vladajoča impulzivnost ni OK. Nepredvidljivost. Nestabilno davčno okolje - danes ja, jutri ne. Nekaj se odločijo čez noč in nobeden ne premisli , kako to sploh izvajati oz. kaj vse bo to potegnilo za sabo. Tudi za gospodarstvo je to zelo slabo. Podobno obnašanje kot Trump.
Ce je satelit pri 3%, tvegas, da vrzes svoj glas v kanto.Modra nasvet za vse z volilno pravico.
1. Izkoristite priložnost, tisti ki jo ne, resnici podpira zmagovalca
2. V kolikor bi radi, da zmaga vaša koalicija (KOALICIJA!), potem ne volite tistega, ki bo 100% prišel v parlament, volite satelit, ki vam je morda celo bolj všeč.