Vojna v Ukrajini 2

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.738
3.920
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
44.438
5.436
113

damirj

Guru
9. maj 2012
5.971
2.768
113
Tega šoferja so med vožnjo z Angelino na cesti ustavili, ga strpali v drug avto in odpeljali.
No pa ni bilo tako. Noben pametn vir tega ne opisuje tako kot ti. Clickbait mediji, viral whoreattentioni, ruski propagandisti ipd šara pa seveda napihnejo do onemoglosti. Kateremu ti verjameš, si seveda lepo potrdil zdaj.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.660
1.532
113
350.000 zelenih možicljev....

Evropa še neorganiziranih migrantov ne zna rešit. Kaj šele kaj več.

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.394
-6.910
113
No pa ni bilo tako. Noben pametn vir tega ne opisuje tako kot ti. Clickbait mediji, viral whoreattentioni, ruski propagandisti ipd šara pa seveda napihnejo do onemoglosti. Kateremu ti verjameš, si seveda lepo potrdil zdaj.
Še The Sun si pozabil omenit.
Hollywood star Angelina Jolie found herself caught in a real life war zone drama during her visit to Ukraine. The actress's bodyguard, who was also acting as her driver, was reportedly taken to a military recruitment office after being stopped at a checkpoint.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.971
2.768
113
Še The Sun si pozabil omenit.
Saj veš, The Sun.. barve sonca trač časopis na nivoju Lady. A Lady tudi bereš? Taprav dec si :))

Ampak da te razsvetlimo, in to bi lahko tudi sam našel, če bi imel vsaj malo želje, članek imaš objavljen tu:

Glej no glej, tvojega citata ni nikjer v članku. Da še nadalje zanikamo tvoje trditve, celo The Sun piše:
“Friends, don’t panic,” he said.
In
“Everything is fine.
In
“When all circumstances were clarified, the famous actress continued on her planned route.“

Mirsi busted :bonk:

mirsi

Predator
4. jun 2014
9.394
-6.910
113
Glej no glej, tvojega citata ni nikjer v članku. Da še nadalje zanikamo tvoje trditve, celo The Sun piše:

Mirsi busted :bonk:
Ja, mojega citata ni v tem članku, ker sem citiral iz drugega članka, ki bi ga tudi ti lahko našel, če bi hotel. Pa dajmo še citat iz tvojega članka:

This comes after Dmytro Pyschchikov, 33, was taken from Jolie’s motorcade close to the frontline in Ukraine and taken to an enlistment office.
Torej so ga lepo pobrali na cesti in odpeljali.
Če pa bi še malce poiskal po netu, bi pa tudi izvedel, da je Angelina po incidentu poklicala Zelenskega in ga prosila, da šoferja izpustijo.
In ni vprašanje, če je igralka nadaljevala vožnjo po planirani poti, ampak če je njen šofer peljal po planirani poti, vključno z obiskom naborniškega centra, iz katerega ni razvidno, kdaj so ga spustili.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.971
2.768
113
Ja, mojega citata ni v tem članku, ker sem citiral iz drugega članka, ki bi ga tudi ti lahko našel, če bi hotel. Pa dajmo še citat iz tvojega članka:
Seveda sem ga dobil, ampak ti si omenjal The Sun, rumeni tisk, ta tvoj drugi vir je pa še bolj šrot. Počasi bi se lahko že vprašal, kaj pa če ni res.

Torej so ga lepo pobrali na cesti in odpeljali.
Saj ti piše, da ni bilo tako, sploh pa ga niso kar ugrabili, tako kot tuki prodajate čebule.

Če pa bi še malce poiskal po netu, bi pa tudi izvedel, da je Angelina po incidentu poklicala Zelenskega in ga prosila, da šoferja izpustijo.
Tudi to piše, najboljše da citiram, ker boš tako pokazal tvoje znanje angleščine:
Unconfirmed reports state that Jolie even called President Volodymyr Zelensky.

Daj mi to prevedi, prosim.

Vse skupaj je clickbait in je napihnjena, lahko rečemo tudi lažniva. Ampak naflikal si se pa na njo, kot muha na drek.

Garfildd

Guru
24. jul 2007
7.048
5.775
113
Russke resnice :zaljubljen:

1766046527015.png

• Haha
Reactions: Kamele0N