Vojna v Ukrajini 2

damirj

Guru
9. maj 2012
5.963
2.767
113
Saj lahko daš kak vir, posnetek kao jih vlačijo v kombije, ker za ukrajinske ti lahko prilepil posnetkov da jih v naslednjih nekaj letih ne pogledaš. Ajde ni ih treba 10 prilepit, daj tri da te vidimo junaka.

Na izvoli.

Potem imamo za posledico to:

Ampak me čudi, da tega nisi bil sposoben sam najti. Racije so nekaj normalnega v vsaki državi, ki je v vojni. Aja ups, Rusija ni v vojni, potek samo posebna vojaška operacija. Zato je pa še toliko bolj čudno, da kljub temu izvajajo racije tako radikalno, da se širi mnenje med mladimi rusi, da so slabši kot gestapo. Za kaj že? Nekako dvomim da zato, da jih pošljejo marjetice nabirat na sosedovo njivo, kaj meniš?

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Garfildd

Guru
24. jul 2007
7.044
5.771
113
Na izvoli.

Potem imamo za posledico to:

Ampak me čudi, da tega nisi bil sposoben sam najti. Racije so nekaj normalnega v vsaki državi, ki je v vojni. Aja ups, Rusija ni v vojni, potek samo posebna vojaška operacija. Zato je pa še toliko bolj čudno, da kljub temu izvajajo racije tako radikalno, da se širi mnenje med mladimi rusi, da so slabši kot gestapo. Za kaj že? Nekako dvomim da zato, da jih pošljejo marjetice nabirat na sosedovo njivo, kaj meniš?
To so vse laži in propaganda MSM!

Za Vatnike te novice ne obstajajo...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
44.416
5.428
113

sad

Guru
24. avg 2007
22.759
11.573
113
Kaki bullshit. Lool.
Le kdo še verjame senilnemu norcu v Beli hiši, ki si vsakih 15 minut premisli, kar mu takrat pač v glavo pade.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

H19ED

Guru
30. jul 2022
3.380
2.459
113
In to EU voditelji dobro vedo, da Trump se lahko čez noč obrne. Na začetku vojne bi lahko kamot ¨nategnal¨ EU voditelje glede UA.