Potem si imel zelo dobro ceno. Škoda ker se takrat nisi javil, takrat sem res rabil dve toni ograje pocinkat, pa še prevoz bi mi očitno šenkal. Ampak si pa zdaj dražji, se pogliha.pred kovidom je bila cena cinkanja pod 0,7€/kg.
Potem si imel zelo dobro ceno. Škoda ker se takrat nisi javil, takrat sem res rabil dve toni ograje pocinkat, pa še prevoz bi mi očitno šenkal. Ampak si pa zdaj dražji, se pogliha.pred kovidom je bila cena cinkanja pod 0,7€/kg.
Ali je danes tvoja plača kaj večja kot pred kovidom oz. rusko agresijo?se delam bedaka kot ti, pa mečem cene brez ali z dostavo in brez ali z montažo, da ne vemo pri čem smo. Smo konstruktivni.
Suma sumarom, si plačal manj kot pred kovidom oz. rusko agresijo. Samo to je važno.
V cifri ja, v kupni moči pa ne.Ali je danes tvoja plača kaj večja kot pred kovidom oz. rusko agresijo?
Seveda, če se je cinkano železo samo za tebe od leta 2020 do danes podražilo za 190%, medtem ko se je za damirj a in nas ostale zgolj 25%V cifri ja, v kupni moči pa ne.
Mislim, sedaj delaš samo iz sebe bedaka, brez kot jaz, boš kar sam v tem klubuse delam bedaka kot ti, pa mečem cene brez ali z dostavo in brez ali z montažo, da ne vemo pri čem smo. Smo konstruktivni.
Suma sumarom, si plačal manj kot pred kovidom oz. rusko agresijo. Samo to je važno.
Verjetno nas je več takih in smo v tem enaki. Kolikšen delež pripisuješ vojni v Ukrajini in koliko drugim dejavnikom?V cifri ja, v kupni moči pa ne.
Haha, izročitev osumljenca za razstrelitev severnega toka ni v interesu poljske vlade.
Le zakaj ne? Kakšna ideja?
Seveda kot vedno če te prosim spet ne boš zmogel tu napisat teh možnosti, ki jih js in najbrž še kdo iz posnetka ne zna razbrati. Torej zakaj izročitev osumljenca za terorizem Nemčiji, ki je utrpela škodo ni v interesu poljske vlade ?Saj ti v prispevku povejo nekaj možnosti.. Ampak ker gre za MSM, jim lahko ne verjameš sploh. Možno je, da je ta ukrajinec zionist. Ali pa reptilist.
Seveda kot vedno če te prosim spet ne boš zmogel tu napisat teh možnosti, ki jih js in najbrž še kdo iz posnetka ne zna razbrati. Torej zakaj izročitev osumljenca za terorizem Nemčiji, ki je utrpela škodo ni v interesu poljske vlade ?
Ne samo da bodo lahko potovali, še ruske rakete bodo dobili.Doba novica, Kubanci bodo kmalu lahko potovali izven države...
Bojo lepo ignorirali...Holly fu..
Da vidimo sedaj mentalno akrobatiko rusofilov.
Ne samo da bodo lahko potovali, še ruske rakete bodo dobili.
So kubanci in rusi ravno podpisali dogovor o vojaškem sodelovanju.
Saj če lahko ukrajinci dobijo ameriške rakete, jih lahko tudi Kubanci , a ni tako?