Vojna v Ukrajini 2

jonny77

Guru
16. sep 2007
12.447
2.272
113
Pomurje
se delam bedaka kot ti, pa mečem cene brez ali z dostavo in brez ali z montažo, da ne vemo pri čem smo. Smo konstruktivni.

Suma sumarom, si plačal manj kot pred kovidom oz. rusko agresijo. Samo to je važno.

• Žalosti me
Reactions: damirj

damirj

Guru
9. maj 2012
5.846
2.741
113
se delam bedaka kot ti, pa mečem cene brez ali z dostavo in brez ali z montažo, da ne vemo pri čem smo. Smo konstruktivni.

Suma sumarom, si plačal manj kot pred kovidom oz. rusko agresijo. Samo to je važno.
Mislim, sedaj delaš samo iz sebe bedaka, brez kot jaz, boš kar sam v tem klubu :) Seveda je cena brez dostave, saj je tudi ti nisi navedel. In seveda je tudi brez montaže iz istega razloga. Suma sumarum je kilo železa + cinkanje na kilo železa z DDV (ker sem dal račun na OFR). Vsaj sodeč po tem suma sumarum, ki ti kar ne gre od rok in si slabo posumiral :) To in samo to je važno. Ma kot rečeno, kje si bil pred 5imi leti, ker bi mi kar konkretno ceneje odpeljal dve toni železne ograje cinkat :) ma šalo na stran, še bom rabil storitev cinkanja in me zanima, če te vsemu navkljub lahko takrat kontaktiram? Poleg cinkanja rabim samo odvoz od mene do pocinkovalnice in potem dostavo nazaj, montiram sam.