To klečeplazenje je sramota EU desnice!
Komik zraven vleče čarovnico in naci švaba, da se bi pogajal s trumpom. Čista komedija.
Desnica je zafurala vse kar se je dalo in še več.
Nerealni zabluženi levičarji, pa prosperirajo na račun nesposobne desnice.
Ista zgodba kot v sloveniji.
Putin in Trump sta med tem izigrala preostali zahodni svet.
21.2.2025 sem napisal toleRezultati pogajanj pa bodo, da vsakemu nekaj pripada:
Zemlja Rusiji
Minerale USA
Slava Ukrajini
bolj verjetno ga model za kaj drži. Bi kar verjel da ima kake dokaze proti njemu. Trump pa v vlogi diplomata naredi kar je najbolje zanj. Nekaj podobnega se je dogajalo k osi je bibi zaželel bomb ki uničujejo podzemne bunkerje..... rezultat smo videlisedaj verjetno že vedo, da se s Trumpom de da pogajat, če si on nekaj v zamisli... Zelenski je že enkrat pušnil pri njem, me res zanima, kako bo to jutri potekalo...
verjamem pa, da v odzadju dela diplomacija na polno. Edino vsaj mi še ne vemo, kaj točno sta se Trump in Putin dogovorila, očitno se nekaj sta, ker Trump ni potem nič "sral" po Putinu, kot je v njegovi navadi po kakšnih neuspelih sestankih.
to še bo zanimivo jutri pri Trumpu. Me zanima, če bo Zelenski in Von leyenova prepričala Trumpa v nasprotno...
![]()
Trump naj bi podprl načrt za odstopitev neokupiranih delov Ukrajine Rusiji
Ameriški predsednik Donald Trump bo podprl načrt za odstopitev neokupiranega ukrajinskega ozemlja Rusiji, da bi zagotovili konec vojne, kažejo podrobnosti o vsebini Trumpovega pogovora z evropskimi voditelji po srečanju s Putinom, ki so prišle v javnost.www.rtvslo.si
oh ferdiče kaj vse si ti napisal....kt bi mmc bral21.2.2025 sem napisal tole![]()