Vojna v Ukrajini 2

mistique

Guru
16. jun 2009
14.955
2.597
113
Emona / Carnium
1755285076168.png

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
43.533
5.155
113

• Haha
Reactions: jonny77
2. okt 2007
4.043
2.630
113
to še bo zanimivo jutri pri Trumpu. Me zanima, če bo Zelenski in Von leyenova prepričala Trumpa v nasprotno...

jonny77

Guru
16. sep 2007
12.325
2.261
113
Pomurje
To klečeplazenje je sramota EU desnice!
Komik zraven vleče čarovnico in naci švaba, da se bi pogajal s trumpom. Čista komedija.
Desnica je zafurala vse kar se je dalo in še več.
Nerealni zabluženi levičarji, pa prosperirajo na račun nesposobne desnice.
Ista zgodba kot v sloveniji.

Putin in Trump sta med tem izigrala preostali zahodni svet.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

ferdo

Guru
3. sep 2007
11.178
4.172
113
Ljubljana
hmpg.net
To klečeplazenje je sramota EU desnice!
Komik zraven vleče čarovnico in naci švaba, da se bi pogajal s trumpom. Čista komedija.
Desnica je zafurala vse kar se je dalo in še več.
Nerealni zabluženi levičarji, pa prosperirajo na račun nesposobne desnice.
Ista zgodba kot v sloveniji.

Putin in Trump sta med tem izigrala preostali zahodni svet.
Rezultati pogajanj pa bodo, da vsakemu nekaj pripada:
Zemlja Rusiji
Minerale USA
Slava Ukrajini
21.2.2025 sem napisal tole :)

2. okt 2007
4.043
2.630
113
sedaj verjetno že vedo, da se s Trumpom de da pogajat, če si on nekaj v zamisli... Zelenski je že enkrat pušnil pri njem, me res zanima, kako bo to jutri potekalo...

verjamem pa, da v odzadju dela diplomacija na polno. Edino vsaj mi še ne vemo, kaj točno sta se Trump in Putin dogovorila, očitno se nekaj sta, ker Trump ni potem nič "sral" po Putinu, kot je v njegovi navadi po kakšnih neuspelih sestankih.

sedaj verjetno že vedo, da se s Trumpom de da pogajat, če si on nekaj v zamisli... Zelenski je že enkrat pušnil pri njem, me res zanima, kako bo to jutri potekalo...

verjamem pa, da v odzadju dela diplomacija na polno. Edino vsaj mi še ne vemo, kaj točno sta se Trump in Putin dogovorila, očitno se nekaj sta, ker Trump ni potem nič "sral" po Putinu, kot je v njegovi navadi po kakšnih neuspelih sestankih.
bolj verjetno ga model za kaj drži. Bi kar verjel da ima kake dokaze proti njemu. Trump pa v vlogi diplomata naredi kar je najbolje zanj. Nekaj podobnega se je dogajalo k osi je bibi zaželel bomb ki uničujejo podzemne bunkerje..... rezultat smo videli

zgleda da ma doni več sovražnikov kot prijateljev, pa tudi hrbtenice nima ravno čvrste, pa tudi njegovi grehi vplivajo na politiko ZDA

H19ED

Guru
30. jul 2022
3.304
2.425
113
to še bo zanimivo jutri pri Trumpu. Me zanima, če bo Zelenski in Von leyenova prepričala Trumpa v nasprotno...

Zakaj bi ga morali v nasprotno prepričati? Dokler so EU voditelji proti takšnim RU zahtevami, bo Zelenski imel podporo.

Če se zdaj vojna končna, bo sam minus za vojaške industrije, ker ne bo rednega porabnika in $$$, tudi Trump to ve. Zdaj veselo prodaja orožje UA.

Da bo prišlo do resnega premika, bo moralo biti štiristransko sodelovanje za konec vojne (EU/ZDA/UA in RU). Dokler pa sedita dva za mizo, ne bo nič iz tega.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.434
3.393
113
Jo, EU še nima namena končati vojne.

1755455034459.jpeg

Le koliko evropskih davkoplačevalskih milijard bodo jutri Trumpu obljubili da si spet premisli.